Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/06/2011
Arhiva Zile si Nopti

Muzică, film, literatură

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Muzică, film, literatură Share Muzică, film, literatură


Sîmbătă şi duminică sîntem invitaţi la Opera Braşov, care a pregătit două spectacole pentru toate vîrstele şi gusturile. Pe 18 iunie, ora 18.30, la Sala Operei ne vom putea bucura de un concert marca Cristian Mihăilescu, regizor şi prezentator al evenimentului. E vorba de „Prin lumea muzicii de film”, în care vom putea asculta – într-o orchestrare originală, fireşte, – piese din „Pe aripile vântului”, „Casablanca”, „Sunetul muzicii”, „Naşul”, „Evita”, „Cabaret”, „Love Story”, „The man in love”, „Hello Dolly”, „Singing in the rain” ş.a., cîntate şi dansate de soliştii, Corul şi Baletul Operei Braşov, dublate de imagini din peliculele de neuitat, proiectate pe ecranul din spatele scenei. O premieră gîndită de un colectiv valoros, un spectacol măreţ, original, oferit unui public fidel şi frumos. Duminică, 19 iunie, de la ora 17.00, în Sala Operei se va juca FRUMOASA din PĂDUREA ADORMITĂ, un musical după basmul lui Charles Perreault.

Iar miercuri, pe 29 iunie, de la ora 19:00, la Rockstadt (str. Lucian Blaga, lîngă fostul cinematograf Patria) va avea loc lansarea rockmanului “TOVARĂŞI DE CAMERĂ. Student la Chişinău” de Mihail Vakulovski (Ed. Cartea Românească). Moderator va fi prof. universitar şi criticul literar Adrian Lăcătuş. Prezentarea cărţii, lecturi, invitaţi surpriză, tovarăşi de nădejde… Pe ritmuri rock, fireşte!

18 iunie, ora 18.30, Sala Operei, „Prin lumea muzicii de film”, 0268419380
29 iunie, ora 19:00, Rockstadt, lansare „Tovarăşi de cameră. Student la Chişinău” (rockman)

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută