Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/06/2011
Arhiva Zile si Nopti

Kumm akumm

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Kumm akumm Share Kumm akumm


Chiar aKUMM m-am întors de la Deane’s Irish Pub, de la un super concert KUMM, aşa kumm deja ne-am obişnuit să fie concertele formaţiei clujene de rock alternativ. KUMM aKumm înseamnă: Cătălin Mocan (voce), Eugen Nuţescu/Oigan (chitară, voce), Andras Kovacs (pian, sintetizator), Mihai Iordache (saxofon), Csergo Dominic (tobe) şi Sorin Erhan (bass).

A fost “acel concert al nostru care în oraşul vostru are loc, din păcate, doar o dată pe an”, a spus Cătălin la începutul concertului, iar la sfîrşit a zis: “o să ne fie dor de voi”. A fost o seară foarte frumoasă şi asta s-a văzut şi pe feţele băieţilor de pe scenă, care au cîntat cu mare plăcere, dar s-a văzut – clar – şi pe fizionomia spectatorilor, care au aplaudat ca la teatru, iar după ultima piesă au cerut Kumm la bis cu insistenţă, deşi deja apăruseră tradiţionalele probleme cu decibelii ale vecinilor lui Deane. Deşi în oraş au mai fost cîteva concerte minunate (Tavitian, Implant pentru Refuz…), Deane’s Irish Pub & Grill a fost plin pînă la refuz şi cred că publicul a fost unul select şi cunoscător, după reacţiile lor, după comportament, după kumm au ştiut să se distreze în această seară de sîmbătă.

KUMM rămîne un exemplu de profesionalism, nu întîmplător au un asemenea succes în Germania, o formaţie care face senzaţie la fiecare concert, fie că are loc la un mare festival rock din România sau din străinătate, într-un club din Berlin sau din Braşov, pentru Kumm nu contează, ei sînt la fel de implicaţi în actul muzical al creaţiei şi la fel de prietenoşi cu publicul oriunde ar cînta. MULŢUMIM, KUMM, deja ne e dor de voi!

Foto: George Moldovan

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută