Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/06/2011
Arhiva Zile si Nopti

Dezosat (pui) viteză

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Dezosat (pui) viteză Share Dezosat (pui) viteză


Jamie vs. Gordon. Nu există dragoste mai sinceră decât dragostea pentru mâncare, credea scriitorul George Bernard Shaw, iar eu cred că dacă o iubeşti şi nu o priveşti ca pe un simplu combustibil pentru trupul tău, ci ca pe o plăcere pură, ştii bine la cine m-am referit când am scris Jamie şi Gordon, ai auzit despre gastronomia moleculară şi eşti gata să găteşti / încerci şi feluri de mâncare sau combinaţii mai ciudate. Adică îndrăzneşti să priveşti mai departe de tradiţie. Aşa cum poţi să te distrezi şi să înveţi ceva în acest weekend, participând la campionatul internaţional de gătit în aer liber: Cupa Banatului (2 – 3 iulie, pe platoul stadionului „Dan Păltinişanu”).

Evenimentul îşi propune să aducă în România conceptul de bucătărie-cultură şi se adresează atât specialiştilor (maeştri ai artei culinare, bucătari), cât şi amatorilor (celor pasionaţi de gătitul în aer liber). Programul îţi face cu ochiul: bucătari din Asociaţia Naţională de Gastronomie vor găti cea mai mare mâncare cu ciolan afumat (totul va fi omologat şi certificat în direct de către International Gastro Show Cooking Entertainment), vor avea loc demonstraţii gastronomice (realizate de câştigătorii trofeului Golden Balkan Chef – Belgrad, 2011, dar şi de Antonio Passarelli, gazda evenimentului), degustări de vinuri, demonstraţii de sabrare a sticlelor de şampanie, o competiţie de gătit în aer liber, publicul va fi provocat la un concurs altfel – dezosat (pui) viteză, iar la final-final, un concert Şuie Paparude…

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută