Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/06/2011
Arhiva Zile si Nopti

Piraţii din Caraibe 4: Noul Indiana Jones

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Piraţii din Caraibe 4:  Noul Indiana Jones Share Piraţii din Caraibe 4:  Noul Indiana Jones


Şi cel mai important lucru este că nu se ia în serios. Ceea ce e foarte bine, pentru că nici noi n-o să-l luăm în serios, n-o să ne aşteptăm de la el decât să ne facă să râdem şi să ne minunăm de cât de dus cu pluta (sau, în fine, cu corabia) este şi să revenim pentru câte o nouă aventură.

Sperăm să nu-i pună piratul cel necurat să facă vreun Piraţii din Caraibe fără Johnny Depp, pentru că eu unul nu mă duc la cinematograf. Tipul ăsta îmbătrâneşte ca vinul, exact ca orice alt mare actor de la Hollywood, şi-l joacă pe Jack Sparrow la superlativ.

În “Pe ape şi mai tulburi”, sirenele au reuşit să facă o întreagă audienţă să se oprească din mestecat floricele pentru câteva minute. Frumoase fără măsură, ajutate de părul ud şi de vocile hipnotizante, ele fac memorabilă scena atacului făpturilor cu coadă de peşte. Partea masculină a spectatorilor regretă enorm că filmul este o producţie Disney (aşadar, fără nuditate), dar speră la ceva aprofundare în partea a cincea.

Iar rolul lui Penelope Cruz ne face să ne întrebăm ce alte actriţe frumoase vom vedea în următoarele filme şi, de ce nu, să inaugurăm categoria “Sparrow Girl”. Ne place direcţia în care Jerry Bruckheimer duce franciza: eye-candy din belşug, detalii la tot pasul, comercial să fie! Doar nu se aşteaptă nimeni ca Piraţii din Caraibe să ia Oscar la vreo altă secţiune în afară de costume sau machiaj, nu?

Una peste alta plusuri multe, un film ce îi bucură mult pe fanii seriei.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută