Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/06/2011
Arhiva Zile si Nopti

La înălțime

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii La înălțime Share La înălțime


Cu rucsacul în spate am mers încă 2 kilometri și am ajuns în vârf. Cer albastru, aer curat și liniște…atât de mult dorita liniște. Nu am crezut că îmi va plăcea să urc pe munte căutând acel “nimic” care îți face ca gândurile să se ordoneze fără efort. O iubitoare a mării și a întinderilor de ape, am decis ca acum să caut aerul curat de la înălțime. Sau poate să caut înălțimea. Jos totul pare prăfuit, întinat, pus ciudat ca într-un joc de puzzle nedefinit. Pe vârf de munte, totul capătă sens: culorile sunt unde trebuie, delimitarea este clară, teritoriile sunt împărțite de când lumea și pământul iar tabloul pare perfect. Cât pot însă sta aici? Cât pot fugi de reorganizarea teritorială mult dorită sau de analiza “trădării Regelui Mihai”?

Le-am lăsat jos și cu siguranță, mă așteaptă hrăpărețe să-mi povestescă din nou totul. Fără să vreau, prin minte îmi trecu un text pe care l-am citit dimineață în ziar: “bah fratilor nu cred ca a fost liceu in care sa nu se poata copia… io miam scos fituiciele am luat ce aveam nevoie si pe urma scrie tata fara numar 2 h incontinuuu ma durea mana nam scris cred niciodtaa atat”. În rest, despre BAC numai de bine. Oare dacă mă mai gândesc mult la lucruri pământești aici, în vârful muntelui, natura mă va pedepsi? Ori ca să-l parafrazez pe domnul Vanghelie: dacă nu ești bun “te ejaculează” cineva din această liniște miraculoasă?

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută