Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/06/2011
Arhiva Zile si Nopti

Rock’n Roll pe vatră

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Rock’n Roll pe vatră Share Rock’n Roll pe vatră


Ar fi un clişeu să spunem că „Pizza Rock’n Roll rocks”. Ar fi însă potrivit să spunem că aici se face o pizza corectă, demnă de nota „8 plus” pe Bucureşti.Cu un punctaj mai ridicat pentru câteva dintre piesele sale de rezistenţă: Pizza Forumistica (foarte-foarte-foarte IUTE), Pizza Quattro Formaggi, Pizza Caimac, Pizza Prosciutto e Fungi (da, e banală dar e ideală când n-ai nicio inspiraţie sau poftă specială, iar la Rock’n Roll chiar e savuroasă).

De ce recomandăm Pizza Rock’n Roll: e făcută pe vatră, cu blat subţire, e generoasă în ingrediente, sosurile sunt excelente – n-ai să vezi sau miroşi urmă de ketchup, „rockerii” sunt extrem de amabili atât la telefon, cât şi în persoană, dacă alegi să îşi ridici singur comanda. Pizza costă de la 14 la peste 20 de lei. Livrarea durează între 45 de minute şi o oră, ceea ce poate părea cam mult cât stomacul ţi se contorsionează de foame mai rău ca Steve Tyler de la Aerosmith pe scenă.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută