Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/06/2011
Arhiva Zile si Nopti

Orient Express opreşte şi pe Smârdan

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Orient Express opreşte şi pe Smârdan Share Orient Express opreşte şi pe Smârdan


Fie vorba între noi, numai turist străin să nu fii prin Centrul Istoric plin de materiale de construcţii, buldozere, grămezi de pietriş, praf la discreţie şi câini vagabonzi (care dorm regulamentar pe bănci şi care-s încadraţi la categoria „Entertainment”, că din asta le iese şi turiştilor măcar de o poză).

Cei care vor să ia însă o pauză de la „distracţia” asta şi să-şi amintească de oraşele civilizate pe care tocmai le-au părăsit, trag la Orient Express, un local micuţ, simpatic, amenajat după modelul luxosului tren care făcea legătura, pe vremuri, între Paris şi Istanbul. Pubul e aranjat după modelul vagoanelor de călători de pe vremuri, cu draperii legate cu ciucuri, suporturi din lemn pentru bagaje şi fotografii cu Bucureştiul interbelic.

Mâncarea se lasă cu regretul că nu ai un stomac mai încăpător, deoarece creveţii în sos iute şi puiul mexican cu sos tabasco cer măcar o bere după, iar unde intră o bere, intră şi nişte alune, fistic sau chiar un desert răcoros.

Mergi pe mâna noastră şi ia o îngheţată sau un shake cu ciocolată, rece de-ţi abureşte paharul. Le poţi degusta înăuntru, dacă plouă, sau pe terasă, în zilele toride.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută