Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/06/2011
Arhiva Zile si Nopti

La Papa 131: Despre prima impresie

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii La Papa 131: Despre prima impresie Share La Papa 131: Despre prima impresie


Nu mai e cazul să-ţi spun cât de mult contează prezentarea produsului, nu? În cazul ăsta, La Papa 131 te va convinge şi pe tine, aşa cum a reuşit cu toţi ceilalati care le-au trecut pragul virtual. Inclusiv pe mine.

Pofta de mâncare de la birou nu se manifestă ca orice altă poftă. Vine dintr-o dată şi zgârie stomacul ca un câine care zgârie uşa când vrea afară. Am tastat www.lapapa.ro şi atât mi-a fost. Dumnezeul site-urilor de catering, ascultă la mine! Am găsit acolo nişte frigărui care nu încăpeau în widescreen-ul laptopului, nişte fripturi haş-de şi nişte clătite groase cât cozonacul cu brânză şi stafide care curgeau din ecran pe tastatură de mi-am zis că dacă nu mănânc de aici în următoarele 30 de minute, mor şi nu altceva.

Crezi că ce mi-a adus curierul lor arăta diferit faţă de orice altă friptură sau faţă de orice alt bol cu cartofi stropti cu cedar? Evident că nu, dar gustul n-a dat greş şi m-a făcut să mai comand şi-n altă zi.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută