Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/06/2011
Arhiva Zile si Nopti

Golden Pie: Plăcinte de aur cu prea puţine carate

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Golden Pie: Plăcinte de aur cu prea puţine carate Share Golden Pie: Plăcinte de aur cu prea puţine carate


Le va fi foarte greu să reziste celor de la Golden Pie. Sunt poziţionaţi într-o zonă în care aripioarele picante sunt la un minut distanţă şi în care vadul enorm este raportat la o chirie pe măsură. Asta poate că n-ar fi o problemă în cazul în care ar fi coadă la intrare, dar fie vorba între noi, n-au trecut decât câteva săptămâni de la deschidere şi lumea nu se prea înghesuie.

Toate produsele de patiserie sunt la fel ca şi compoziţie, doar forma diferă între o plăcintă, un melc şi-un rulou. Sendvişurile nu sunt cu nimic ieşite din comun, nu-ţi lasă gură apă şi nici nu-s deosebit de mari încât să merite o a doua vizită, clătite la acelaşi preţ, dar cu număr dublu sau triplu de umpluturi poţi mânca cu două străzi mai jos, iar la jumătatea hotdog-ului rămâi doar cu pâinea.

Într-o perioadă în care fast-food-ul e la tot pasul, trebuie să aduci ceva în plus ca să ieşi în faţă, iar Golden Pie se cam zbate.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută