Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/06/2011
Arhiva Zile si Nopti

Italian crăpelniţă: Lasagna Pane e Vino

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Italian crăpelniţă: Lasagna Pane e Vino Share Italian crăpelniţă: Lasagna Pane e Vino


Despre Pane e Vino auzisem numai de bine, aşa că mi-am invitat prietenii de suflet şi-am ieşit în târg cu gând de masă copioasă.

Am deschis cu o ciorbă de cocoş de munte şi o răcitură din acelaşi animal înaripat, că prea ne îmbiau ambele cu litere mari dintr-o coală lipită pe fugă la începutul meniului. Aşa că ne-am gândit că sigur e ofertă de neratat şi-am umplut masa de zemuri de cocoş de munte. Nu ne-a dat pe spate nici ciorba, nici răcitura. Am insistat cu o supă cremă de roşii, despre care citisem ode întregi pe internet. Bună, moale, aromată, a curs foarte potrivit pe gât în jos.

Lasagna ne-a plăcut neaşteptat de mult, bine pătrunsă, sosul de roşii pus ca pilotă deasupra a fost o surpriză foarte plăcută. Ne-au mai plăcut şi pastele casei, tagliatelle moi cu carne de vită, sos de roşii şi mult usturoi. Şi digestivul de la final, care-ar fi putut fi ceva mai rece.

Ce nu ne-a prea plăcut a fost pizza casei, care pe lângă prosciutto crudo şi multă rucola, purta la vedere şi ditamai stratul de brânză telemea rasă. N-om fi noi suficient de rafinaţi pentru combinaţia mediteraneano-neaoşă…

Cert e că pentru lasagna promitem să mai venim, ceea ce vă recomandăm şi vouă.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută