Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/05/2011
Arhiva Zile si Nopti

Nasa – o comedie amestecata

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Nasa – o comedie amestecata Share Nasa – o comedie amestecata


Propun sa ne împacam din start cu doua chestiuni. Unu: n-o sa facem niciodata o comedie la fel buna ca cele de la Hollywood. Doi: Dem Radulescu si Jean Constantin nu se mai întorc.

Cei de la MediaPro ne mai dovedesc înca o data ca stiu sa faca bani si scot din mâneca o comedie pe care s-o vânda repede, cât e calda. I-au dat lui Alex Velea un rol de bad guy excentric, asa cum îi sta bine unui mafiot, lui Florin Busuioc un rol de calugar iubitor de vin si lui Smiley o barba mare si-o roba de preot. Pâna acum niciun actor. Salveaza situatia Dragos Bucur (Radu), Razvan Vasilescu (Nicu) si Lucia Maier (Despina), dar si Whitney Anderson (Jennifer), singurul actor american dintr-un film în care se vorbeste mai tot timpul în engleza.

Într-un fel sau altul, Nasa este un film amuzant care a stiut cu siguranta spre ce gen de public sa se îndrepte, asa ca încasarile s-ar putea sa ne surprinda. Cum, nu te-am convins ca trebuie vazut? Laura Cosoi si Catalina Grama (Jojo) au roluri în el. Beat that!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută