Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/05/2011
Arhiva Zile si Nopti

Furios si iute în viteza a 5-a: Aventuri pe cai putere

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Furios si iute în viteza a 5-a: Aventuri pe cai putere Share Furios si iute în viteza a 5-a: Aventuri pe cai putere


Furios si iute în viteza a 5-a” este numele ultimei parti din seria “The Fast and the Furious” si este apreciat ca fiind cea mai buna continuare de pâna acum, cam la acelasi nivel cu originalul.

Nu stiu daca va mai aduceti bine aminte primul film al francizei, aparut în 2001, dar va spun pe scurt motivul pentru care a avut un succes atât de mare: masini cu foarte multi cai putere, tunate cu simt de raspundere, fete frumoase si NOS. Nu e de mirare ca atunci când producatorii seriei s-au gândit sa dea toate cele de mai sus pe banale intrigi de filme de actiune cu multe clisee si putine masini, succesul a luat-o în jos.

Pe de alta parte, Fast Five se petrece în Rio de Janeiro. Exista deci fetele frumoase, plajele si chiar si favelele care fac lucrurile mai interesante. Pe ecran revin Dominic Toretto (Vin Diesel), Brian O’Connor (Paul Walker) si tot restul gastii furioase si iuti din filmele precedente. Plus Hobbs (Dwayne Johnson), un fel de Wyatt Earp negru si plin de muschi. Actiunea e asa cum va asteptati: Dominic, O’Connor si Mia sunt din nou pusi pe furat masini, scapa de gloante mai ceva ca Bruce Willis în Die Hard, participa la vreo doua curse (care spre dezamagirea publicului nu sunt prezentate în întregime) si asa mai departe.

Dupa vizionarea lui Fast Five tind sa dau dreptate celor care spun ca e cel mai bun de pâna acum (cu exceptia primului), dar nu va asteptati la prea multe. În schimb, ramâneti în sala chiar si în timpul genericului de final pentru ca veti avea parte de o surpriza chiar placuta. Sau poate doua.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută