Meniu Zile și Nopți

Frumoasa și Bestia @ Casa de Cultură a Sindicatelor Constanţa

Frumoasa și Bestia

Frumoasa și Bestia @ Casa de Cultură a Sindicatelor Constanţa. Theater du Soleil Entertainment vă răsfaţă cu o nouă producţie dinamică, plină de culoare şi emoţie. „Frumoasa şi Bestia” redă cu măiestrie una dintre cele mai îndrăgite poveşti ale copilăriei, într-un MUSICAL LIVE, în care personajele prind viaţă, care îi va transporta pe spectatori pe un tărâm de basm.

Frumoasa și Bestia @ Casa de Cultură a Studenților Cluj

Frumoasa și Bestia

Frumoasa și Bestia @ Casa de Cultură a Studenților Cluj. Theater du Soleil Entertainment vă răsfaţă cu o nouă producţie dinamică, plină de culoare şi emoţie. „Frumoasa şi Bestia” redă cu măiestrie una dintre cele mai îndrăgite poveşti ale copilăriei, într-un MUSICAL LIVE, în care personajele prind viaţă, care îi va transporta pe spectatori pe un tărâm de basm.

Thrill Me: Povestea lui Leopold și a lui Loeb @ Teatrul Metropolis

Thrill Me: Povestea lui Leopold și a lui Loeb

Thrill Me: Povestea lui Leopold și a lui Loeb este un musical de cameră în două personaje, bazat pe o întâmplare adevărată care a zguduit Chicago-ul anilor 1920 și a inspirat mai multe piese de teatru și producții cinematografice. Thrill Me: Povestea lui Leopold și a lui Loeb @ Teatrul Metropolis

Frumoasa și Bestia @ Casa de Cultură a Studenților Iași

Frumoasa și Bestia

Frumoasa și Bestia @ Casa de Cultură a Studenților Iași. Theater du Soleil Entertainment vă răsfaţă cu o nouă producţie dinamică, plină de culoare şi emoţie. „Frumoasa şi Bestia” redă cu măiestrie una dintre cele mai îndrăgite poveşti ale copilăriei, într-un MUSICAL LIVE, în care personajele prind viaţă, care îi va transporta pe spectatori pe un tărâm de basm.

Zile și Nopți

Caută