Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Festival

Untold 2022

UNTOLD este unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume și cel mai mare din România. În această vară, The World Capital of Night and Magic își deschide porțile între 4 și 7 august. Sute de mii de fani din întreaga lume vor păși în tărâmul magic din Cluj-Napoca să se distreze alături de cei mai buni artiști naționali și internaționali ai momentului și nu numai. Cel de-al șaptelea capitol UNTOLD aduce povești, personaje și lumi noi, magice, diverse genuri muzicale, de la live acts la show-uri EDM, pop, house, techno, tech-house, deep house, drum&bass, dubstep, grime, hip-hop, trip-hop, trance, tribale, reggae și multe altele.


Above & Beyond, Alok, Anne-Marie, David Guetta, Don Diablo, G-Eazy, Hardwell, Kygo, Lost Frequencies, Major Lazer Soundsystem, Morten, Oliver Heldens, Paul Kalkbrenner Live, Steve Aoki, Tujamo și Vini Vici sunt primele nume anunțate pentru scena principală a festivalului, unele dintre ele pentru prima oară în România.

Scenele secundare vor avea nume sonore din lumea underground a muzicii electronice precum: Amelie Lens, Ann Clue, Boris Brejcha, Jamie Jones B2B Loco Dice, Reinier Zonneveld Live, Richie Hawtin, Stephan Bodzin Live, Borgore, Princess Nokia, Sub Focus B2B Wilkinson Ft. ID & AD-APT, Aly & Fila, Ferry Corsten pres. Gouryella și mulți alții.

În 2021, UNTOLD a fost singurul mare festival de muzică din Uniunea Europeană care a avut loc și a adus în România cel mai bun lineup al anului. Peste 200 de artiști și DJ-i de top, printre care David Guetta, Martin Garrix, Alok, Afrojack, DJ Snake, Lost Frequencies și Steve Aoki, au urcat pe scena principală a festivalului, nerăbdători să-și revadă fanii, și au făcut show-uri special pregătite pentru ei. Peste 265.000 de participanți, din peste 100 de țări ale lumii, au resimțit libertatea, emoția și bucuria de a fi din nou împreună la un eveniment de amploare, marca UNTOLD, și au ascultat, în premieră, sute de piese noi, ce abia așteptau să fie lansate.

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută