Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Junior Teatru

Suntory – povestea cusută cu ață albă a unui croitoraș lacom (Teodor Ghiță și Eduard Cîrlan) @ Teatrul Nou

Suntory
Sâmbătă 27/04/2024
11:00

Suntory – povestea cusută cu ață albă a unui croitoraș lacom (Teodor Ghiță și Eduard Cîrlan) @ Teatrul Nou

 

„Suntory – povestea cusută cu ață albă a unui croitoraș lacom” este un spectacol de animație de care se vor bucura atât copiii, cât și adulții. Un spectacol care vorbește despre poluarea din industria modei și despre curaj, prietenie și magiun.

 

Mihai Croitoru are un scop: de a ajunge cel mai mare designer din lume, cu orice preț! Inclusiv cu prețul prieteniei Elizei și a lui Erwin, care i-au fost alături de la bun început și chiar cu prețul poluării întregii planete.

Va reuși Mihai să deschidă ochii la timp sau va triumfa lăcomia? Oare Gio, cele două capete vorbitoare și domnul Poenaru îl vor ține de partea întunecată a industriei modei sau naivitatea de copil a lui Erwin și dragostea Elizei vor fi de ajuns încât să-l aducă pe calea mai grea, dar corectă?

 

Suntory – trandafirul albastru, creat într-un laborator japonez; cel mai rar din lume. Unic, delicat, obținut prin eforturi imense. La fel ca dragostea, prietenia, succesul și chiar ca planeta noastră.

Ca orice trandafir, trebuie udat, îngrijit și, uneori, nu strică să-i vorbești frumos. Altfel se ofilește, rămânând din el doar țepii neprimitori.

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Teatrul Nou

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută