Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Junior Musical

Shrek @ Sala Palatului

Shrek

Shrek @ Sala Palatului

  • Un spectacol pentru întreaga familie. Vârsta minimă recomandată 6 ani.

 

Opera Națională București și platforma Musicals.ro sunt mândre să anunțe premiera spectacolului „Shrek, Musicalul”, sub bagheta creativă a echipei care a adus pe scenă producții remarcabile precum „Fantoma de la Operă”, „Mamma Mia” și „My Fair Lady”.

 

După succesul răsunător al musicalurilor anterioare, echipa revine pentru a spune povestea lui Shrek într-un mod cu totul special. Reinterpretarea poveștilor clasice în cheie modernă a devenit semnătura acestei echipe talentate, care, prin “Shrek, Musicalul”, invită publicul la o călătorie într-o lume unde diferența dintre aparență și esență este explorată cu profunzime, umor și sensibilitate.

Sub regia inspirată a lui Răzvan Ioan Dincă, dirijor Daniel Jinga și cu suportul regizorului secund Raluca Popa, musicalul „Shrek” este gata să cucerească inimile spectatorilor. Scenografia lui Gary McCann și coregrafia vibrantă a Violetei Dincă, împreună cu contribuția lui Florin Tănase, coregraf secund, transformă această poveste într-un spectacol vizual spectaculos, plin de momente memorabile.

 

Opera Națională București și Musicals.ro vă invită să redescoperiți poveștile copilăriei prin ochii lui Shrek, într-un spectacol care promite nu doar divertisment de cea mai înaltă calitate, dar și o reflecție profundă asupra valorilor umane universale.

Cum ar fi lumea dacă am fi cu totii identici, precum produsul fabricării obiectelor în masă? Dacă toți am căuta idealul de frumusețe, dacă doar cei perfecți ar fi modele de viață și de sentiment, lumea aceasta cum s-ar perpetua?

Shrek Musicalul invită la introspecție și la analiză. Forma eroului, a idealului de frumusețe și de viață, se schimbă. “Urâtului”, celui diferit, în formă, dar nu în esență, i se atribuie calități de erou. Publicul este invitat să se alăture parcursului eroului său antieroului nostru.

Să trăiască alături de el o aventură condimentată cu personaje de poveste, cu scene eroice de salvare a prințesei, cu scene dinamice de evadare din ghiarele dragonului, cu imersie într-o lume utopica a unui răufăcător diferit, cu replici fresh, pline de umor, cu speranța de a întâlni dragostea adevărată, cu un strop de magie și prietenie adevărată.

Poate vom descoperi pe parcurs un căpcăun care nu este atât de înspăimântător și o prințesă capabilă să fie stăpâna propriului său destin. Un măgăruș mai empatic decât o ființă umană și personaje de poveste demitizate, excluse din lumea lor… Cine știe? În lumea poveștilor, totul este posibil.

 

Cert este că povestea faimosului căpcăun va fi comunicată prin intermediul unei muzici demnă de primele poziții în topurile oricărui radio. Elementele specifice spectacolului de tip muzical, precum scenografii dinamice, costume elaborate, coregrafii cu personalitate, efecte de scenă, lumini și video care vor da spectacolului un aer actual, o estetică congruentă lumii digitale a secolului nostru, vor contribui la completarea tabloului scenic.

Vă invităm astfel, la un spectacol destinat întreagii familii, care vă va amuza, vă va surprinde, vă va invita la introspecție și vă va emoționa. Un spectacol despre prietenie și despre diferența între aparență și esență, o metaforă a transformărilor prin care trece umanitatea, o nouă reafirmare a poveștilor copilariei noastre spusă altfel…

Nu ratați șansa de a fi parte din această experiență unică!

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Opera Națională București

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută