Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Junior Alte evenimente / workshop

Săptămâna jocurilor @ MindHub București-Unirii

Săptămâna jocurilor

Săptămâna jocurilor @ MindHub București-Unirii

 

La MindHub Bucuresti-Unirii, distracția merge mână în mână cu învățarea, iar taberele noastre de vară sunt construite tocmai în jurul acestei idei! De-a lungul unor trei zile, copiii vor beneficia la maxim atât de lecții distractive de programare și robotică, dar și de joacă, cât cuprinde!

Îi așteptăm pe copiii cu vârste între 6 – 11 ani alături de noi, într-o aventură urbană de neuitat! Copiii se vor distra cu ateliere de programare, ateliere educative tematice și multe jocuri distractive! Vor fi împreună în aventura lor cu Dash și Dot, cei mai simpatici roboței, care îi vor însoți pe cei mici în spațiul cosmic, în universul artelor, la carnaval, ba chiar vor participa și la un campionat al roboților!

" "

 

Copiii își vor antrena motricitatea digitală. De asemenea își vor dezvolta gândirea algoritmica și matematică. lucrând in medii variate de programare precum: Wonder, Blockly, Osmo, Sphero Edu și Scratch. Atelierele noastre îi ajută de asemenea să își dezvolte creativitatea și comunicarea, oferindu-le un context social prielnic unde își pot lega prietenii, dar și să acumuleze noțiuni benefice sub atenta îndrumare a mentorilor noștri experimentați.

În pauzele pe care le vom lua în aventura noastră urbană, ne vom distra folosind mediul de programare Osmo, unde ne vom antrena mintea cu jocuri de cuvinte și astfel, ne vom îmbogăți vocabularul. De asemenea, în pauză copii vor primi din partea noastră câte o gustare.

În acest workshop copiii îi vor programa pe simpaticii roboți Dash și Dot să execute o serie de comenzi, vor învăța concepte de bază din lumea programării, își vor dezvolta simțul creativ și vor dezvolta primele lor programe informatice.

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook MindHub București-Unirii

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută