Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Spectacole Teatru

Pescărușul Folly din orașul pisicilor @ Teatrul Arlechino Brașov

Pescărușul Folly din orașul pisicilor @ Teatrul Arlechino Brașov

Pescărușul Folly din orașul pisicilor @ Teatrul Arlechino Brașov

„Acest text – Pescărușul Folly din orașul pisicilor – nu a fost montat niciodată în România, este o premieră absolută a Teatrului pentru Copii „Arlechino” din Brașov! Titlul original „Povestea unui pescăruș, și a pisicii care l-a învățat să zboare” aparține autorului Luis Sepulveda, din America de Sud, mai exact din Chile, lucrare care a fost publicată în 1996.

Dramatizarea textului a fost elaborată concomitent cu ideea regizorală: acțiunea, spațiul de joc, personajele, momentele de conflict și de suspans, momentele lirice și, nu în ultimul rând, finalul spectacolului într-o armonie perfectă cu scenografia și coloana sonoră, toate converg într-un produs teatral păpușăresc de înaltă ținută artistică.

Este povestea unui pescăruș rămas orfan și a pisicii care l-a învățat să zboare. Un spectacol sensibil cu păpuși, despre prietenia adevărată și puterea de a visa, cu farmec, umor și multă iubire.” – regizor Toma Hogea

Spectacolul se adresează copiilor cu vârsta de 5+.
Prețul unui bilet per reprezentație este de 23 lei. Tariful este unic pentru orice categorie de spectator (adult, copil etc).
Biletele se pot achiziționa online, de pe site-ul eventbook.ro, sau de la casieria teatrului, miercuri și joi între orele 14:30-17:30, sâmbătă între 09:00-13:30, iar duminică între orele 09:00-12.30.

Vă așteptăm!

Mai multe detalii despre spectacole găsiți pe site-ul teatrului (teatrularlechino.ro) sau pe pagina de facebook (Teatrul Arlechino Brasov).

 

 

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută