Meniu Zile și Nopți

Outdoorz Fest 2023

27-30 iulie, Fundata (jud. Brașov)

Între 27 și 30 iulie, în Fundata, se va desfășura Outdoorz Fest, un festival dedicat iubitorilor de aventură off-road (mașini, ATVuri sau enduro), de overlanding și camping, de natură, muzică sau gastronomie.

Outdoorz Fest 2023

Outdoorz Fest 2023

27-30 iulie, Fundata (jud. Brașov)

Între 27 și 30 iulie, în Fundata, se va desfășura Outdoorz Fest, un festival dedicat iubitorilor de aventură off-road (mașini, ATVuri sau enduro), de overlanding și camping, de natură, muzică sau gastronomie.

Program festival

Anul acesta, festivalul vine cu diverse activități, care vor include, desigur, trasee de off-road, unica expoziție de overlanding la 1400m altitudine din România, workshop-uri de conducere off-road, de bushcraft sau prim ajutor, dar și sesiuni de sport, ateliere pentru copii, precum și concerte cu artiști de renume, precum Spike, Andia sau Subcarpați, Tumbe, Reman, Ionela Guzic plus alți invitați surpriză.

Outodoorz Fest 2023 este dedicat pasionaților de mașini off-road și overlanding și va crea un întreg concept de festival pe un teren de 60ha, care dispune de peste 250 de locuri de campare și unde sunt așteptate peste 4000 de persoane care iubesc mașinile de teren, să petreacă timp în natură și vor activități conexe cu pasiunea lor principală: off-roadul, în așa fel încât toată familia să se simtă bine în cele 4 zile. Gastronomia este, de asemenea, o parte importantă a festivalului, având o gamă variată de mâncăruri delicioase și băuturi.

Outdoorz Fest 2023

Outdoorz Fest are în 2023 un program variat, care începe joi, 27 iulie, cu check-in-ul, amplasarea mașinilor și corturilor în zona de camping, iar pasionații de off-road vor avea deja locul pentru de aventură deschis, gata pentru urcări și trasee provocatoare.

Vineri, 28 iulie, începem dimineața cu un mic dejun sănătos, urmat de relaxare în natură sau de explorarea împrejurimilor printr-o drumeție. Ziua continuă plină de acțiune, pentru că este pregătit un traseu ghidat de off-road, iar seara vă veți bucura de concerte cu artiști precum Spike, Andia sau Reman.

Sâmbătă, 29 iulie, va fi ziua workshopurilor de conducere off-road, de bushcraft (abilitatea de a trăi în natură având la dispoziție un set minim de unelte și ce oferă natura), de prim ajutor, dar și a mult așteptatului traseu lung de off-road. Cât timp pasionații de off-road sunt pe traseu, întreaga familie se poate bucura de muzică, de sesiuni de sport, de ateliere pentru copii și, desigur, de gastronomie pentru toate gusturile. Bineînțeles, seara veți avea parte de un concert incendiar, alături de Subcarpați, Tumbe și un invitat special.

Duminică, 30 iulie, continuă activitățile pentru întreaga familie, care vă vor face să vă simțiți bine și să vă amintiți cu drag de acest eveniment. În plus, în toate cele 4 zile de festival veți avea ocazia să vizitați și singura expoziție din țară de overlanding, la 1400m altitudine, unde veți descoperi cele mai noi tehnologii și echipamente pentru acest sport.

Outdoorz Fest 2023

Outdoorz Fest vă invită la cea mai mare aventură off-road a verii, transpusă într-un festival de neuitat, împreună cu prietenii și familia. Bilete și detalii sunt disponibile pe www.outdoorz.ro sau pe www.facebook.com/OutdoorzRO sau pe www.instagram.com/outdoorz_ro/ unde se publică permanent noutăți.

Interviu

Festival/Interviuri

Outdoorz Fest 2023 – un festival de off-road și overlanding care nu trebuie ratat!

Între 27 și 30 iulie, în Fundata, se va desfășura Outdoorz Fest, un festival dedicat iubitorilor de aventură off-road (mașini, ATVuri sau enduro), de overlanding…
Caută