Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

OM LA LUNĂ | TOTUL PE VINIL @ Flying Circus Cluj

OM LA LUNĂ | TOTUL PE VINIL @ Flying Circus Cluj

OM LA LUNĂ | TOTUL PE VINIL @ Flying Circus Cluj

Ultimele bilete! Pe 17 martie, om la lună se întoarce la Cluj și lansează pe vinil cele trei albume de studio. Hai cu noi!

Vineri, 17 martie 2023
Acces: 19:30 | Concert: 21:00

Biletele disponibile prin Eventbook.ro.
Prețul unui bilet este 75 lei în avans și 85 lei în ziua evenimentului.
Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

om la lună | Totul pe vinil înseamnă cel mai mare turneu din istoria trupei: trei luni și peste douăzeci de concerte, în care om la lună aduce în fața publicului cântecele cunoscute și deja iubite, într-un show cu multă energie și emoție. Turneul începe pe 3 martie și parcurge toată țara, încheindu-se pe 21 mai.

“Am început în vara lui 2018, cu o voce, o chitară și un pian. Au trecut aproape cinci ani, iar proiectul meu solo s-a transformat într-o trupă ce crescut cu fiecare concert și cu fiecare moment memorabil ce ne-a legat definitiv pe unii de ceilalți. Am trecut o pandemie împreună, am scris trei albume împreună, iar acum suntem foarte mândri că putem să le prezentăm pe vinil, într-o colecție de luat acasă și ascultată de o mie de ori și așezată în rastelul de viniluri prețioase și ascultată iar. Cu bucurie și cu drag, așa cum a fost făcută.” – Doru Pușcașu / om la lună

Sursa: Flying Circus Cluj

 

 

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

 

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută