Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
dj set

Groove Hive @ Form Space

Groove Hive

Groove Hive @ Form Space

După succesul răsunător al evenimentului nostru de la BT Arena, Groove Hive este încântat să anunțe o altă ediție pectaculoasă, de data aceasta la renumitul club Form din Cluj.

Groove Hive – În conformitate cu angajamentul nostru de a oferi experiențe muzicale electronice excepționale, ne întoarcem cu o lista impresionantă de artiști care promite să ridice energia la noi culmi.

În calitate de artist principal pentru această noapte extraordinară se află dinamicul Franky Rizardo. Cu o istorie bogată ca DJ și producător, Rizardo a fost o figură importantă în scena muzicii house și techno. Seturile sale energice și pline de groove au captivat audiențe din întreaga lume, oferind o combinație impecabilă a diverselor genuri de house. De la cluburi intime la scene mari, un spectacol cu Franky Rizardo garantează o experiență sonoră fără egal.

În ultimii ani, a susținut concerte sold-out în întreaga America de Nord și Europa, devenind un element de bază la evenimente iconice precum Music On, Elrow și ANTS. Brandul său FLOW a evoluat într-o serie internațională de evenimente de succes, organizând peste 20 de evenimente pe an. Fondatorul LTF Records a obținut mai multe lansări clasate pe locul 1 pe Beatport, consolidându-și statutul ca un creator pozitiv cu o bază fidelă de fani globală.

În alăturare, pe lista de artiști se regăsește și electrizantul Ale de Tuglie, cunoscut pentru seturile sale pline de muzică electronică de înaltă calitate, energie și pasiune. Misiunea sa este clară: să garanteze o experiență de petrecere de neuitat, să transmită euforie și să aprindă ringul de dans de fiecare dată. În 2021, Ale de Tuglie a pornit într-un turneu global alături de greul techno Marco Carola, susținând spectacole la locații prestigioase precum Ushuaïa (Ibiza) și Soho Garden DXB (Dubai). Călătoria sa a continuat cu apariții la evenimentul renumit Music On al lui Carola și o interpretare memorabilă la Printworks (Londra) în aprilie 2022.

Dar emoțiile nu se opresc aici. Groove Hive este mândru să prezinte și alți artiști excepționali în componența serii, printre care dinamicul Chapter 47 și talentatul Marwan Dua. Împreună, acești artiști vor crea o noapte de muzică și energie de neegalat, transformând acest eveniment la Form în Cluj într-o destinație obligatorie pentru iubitorii muzicii electronice.

Așteptați-vă la mai multe actualizări despre ceea ce promite să fie o noapte senzațională de muzică, pasiune și sărbătoare. Groove Hive este pregătit să ofere o experiență care depășește așteptările și continuă să unească iubitorii de muzică din întreaga lume.

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută