Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Junior Teatru

Glasul copilăriei @ Teatrul Ion Creangă

Glasul copilăriei
Duminică 21/04/2024
11:00

Glasul copilăriei @ Teatrul Ion Creangă

 

Copilăria este pentru noi toți un tărâm de basm, în care binele este amenințat, mai mereu, de răul ascuns. Bullying-ul a ajuns un fenomen care îi îngrijorează pe părinți și îi afectează pe copii. Este o realitate. Este o temă care se află pe buzele tuturor. Putem spune că bullying-ul a existat dintotdeauna, fie că ne raportăm la copilăria celor mici, fie că ne referim la propria noastră copilărie sau la amintiri care ne leagă de ea.

 

Spectacolul Glasul copilăriei privește tema copilăriei și oferă o radiografie a acestui univers, adresându-se părinților în opinia cărora copiii lor sunt mereu fericiți și lipsiți de griji. Dar dacă stăm și ascultăm „glasul”, vom constata că lucrurile nu sunt deloc așa, pentru că și cei mici întâmpină probleme și dificultăți.

Privită prin ochii unui copil, o zi petrecută la școală poate părea mai complicată decât ne putem imagina. Cu toții ne confruntăm cu sentimente de frustrare și neputință, iar lipsa de încredere în sine poate eroda personalitatea. Însă de cele mai multe ori, situația nu e chiar așa cum o percepem inițial și cel mai bine este să fim mereu atenți la cei din jur și să conștientizăm că suntem diferiți, adică unici.

 

Fetița: Daria Caraivan

Mama: Ani Crețu

Ursul: Oana Bănuță

Creionul: Mihai Marcu

Radiera: Julieana Drăghici

Caietul: Daniel Tudorică

Ascuțitoarea: Camelia Andriță

  • Regia și scenariul: Ani Crețu
  • Scenografia: Andrei Răduț
  • Muzica: Radu Mihalache 

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Teatrul Ion Creangă

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută