Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
dj set

Danaga @ Atelier Cafe

Danaga

Danaga @ Atelier Cafe

Live & DJ Set
Într-o zi de 24 mai nava cu aburi „Savannah” traversează pentru prima dată Atlanticul, Samuel Morse transmite prima telegramă prin codul ce-i poartă numele și are loc inaugurarea podului Brooklin.
Este ziua europeană a parcurilor iar în România e și ziua limbii bulgare.
În Atelier Cafe este party cu Danaga la cârma navei cu care vom traversa oceane, mări și râuri, pe muzică din toată lumea să placă la toată lumea și în toate limbile pământului să ne înțelegem cu toții, într-un set funky, groovy și exotic, condimentat cu intervenții live și coduri morse din sintetizator.
Danaga, este cunoscut publicului pentru prelucrările folclorice de pe prima compilație „Culese din Cartier” editată de Subcarpați, precum și pentru albumele „Am n-aripi”, „Spiro”, „Doamne ferestre”. A urcat pe scenele unor festivaluri de renume atât în țară cât și din străinatate alături de nume precum Baba Zula, Chancha via Circuito, Nightmares on Wax, Akua Naru, Silent Strike etc.
Îmbină muzica electronică cu elemente din folclorul românesc și internațional, generând ritm-uri groovy cu linii melodice exotice, elementele live fiind nelipsite din djset-uri sale.
We start at: 21:00
Artist support: 35 RON

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută