Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Atelier Junior

Călătoriți în jurul lumii @ MindHub București-Unirii

Călătoriți în jurul lumii

Călătoriți în jurul lumii @ MindHub București-Unirii

 

La Mindhub București-Unirii, distracția merge mână în mână cu învățarea, iar taberele noastre sunt construite tocmai în jurul lor! De-a lungul a 2 zile, copiii vor beneficia la maxim atât de lecții distractive de programare și robotică, dar și de joacă, cât cuprinde! Pentru ca stim ca programul copiilor este unul restrans in perioada verii, va asteptam cu drag sa veniti in oricare 2 zile va doriti din programul afisat!

Îi așteptăm pe copiii cu vârste între 6 – 11 ani alături de noi, într-o aventură urbană de neuitat, alături de MindHub!

Pentru că știm că programul copiilor este unul restrâns în perioada verii, vă așteptăm cu drag să veniți în oricare 2 zile vă doriți din programul afișat!

 

Copiii se vor distra cu ateliere de programare alături de Dash și Dot, mult iubiții roboței ce îi vor însoți pe cei mici pe tot parcursul taberei, făcând programarea un obiectiv ușor de atins și de învățat.

Copiii își vor antrena motricitatea digitală. De asemenea își vor dezvolta gândirea algoritmica și matematică. lucrând in medii variate de programare precum: Wonder, Blockly, Osmo, Sphero Edu și Scratch. Atelierele noastre îi ajută de asemenea să își dezvolte creativitatea și comunicarea, oferindu-le un context social prielnic unde își pot lega prietenii, dar și să acumuleze noțiuni benefice sub atenta îndrumare a mentorilor noștri experimentați.

În pauzele pe care le vom lua în aventura noastră urbană, ne vom distra folosind mediul de programare Osmo, unde ne vom antrena mintea cu jocuri de cuvinte și astfel, ne vom îmbogăți vocabularul. De asemenea, în pauză copii vor primi din partea noastră câte o gustare.

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi EvenimenteFilme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook MindHub București-Unirii

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută