Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Bazar

Bazar de bine seara @ Atelier Cafe

Bazar de bine seara

Bazar de bine seara @ Atelier Cafe

Pentru voi, dar destul și pentru noi, am schimbat macazul Bazarului de bine.

De data aceasta nu ne vom învârti printre mese chirurgicale și perfuzoare, ci prin sufrageria prietenilor noștri de la Atelier Cafe. Nu ne vom întâlni la sfârșit de săptămână, ci tocmai într-o zi de luni, ca să avem de ce s-o așteptăm. Nu ne vom vedea dis de dimineață, ci de la apus încolo, pân’ la miezul nopții.

Dacă doriți să donați obiecte pentru Bazar de bine, vă așteptăm cu recunoștință la cabinetul nostru veterinar, pe strada Donath 46, oricând, chiar dacă nu suntem mereu acolo. Veți găsi poarta descuiată și câteva rafturi lângă intrare, unde puteți lăsa ce sunteți gata să trimiteți înapoi în lume. Dacă ce aveți de dat nu-i chiar de dat în mână, ci de întâmplat, primim la fel de bucuroși orice serviciu, și vă punem hăpt pe mândrul panou al sponsorilor de pe www.tac.social, doar să ne povestiți gândul, într-un rând, pe hello@tac.social.

Bazar de bine seara-Medicina veterinară e scumpă. Pacienții noștri, niște scumpi, au buzunarele goale.

La Bazar de bine seara, vindem ieftin lucruri donate de oameni buni, iar asta înseamnă că:

ne susținem munca zilnică și misiunea cu bătaie lungă: medicină veterinară pentru animale singure și oameni cu venituri mici.

cultivăm spiritul civic: invităm comunitatea să participe la tratamentul bubelor ei.

încurajăm refolosirea lucrurilor vechi și descurajăm, chiar dacă infim, fabricarea de obiecte noi și consumul poluant de resurse.

întărim un concept comercial isteț și valoros, larg răspândit în țări civilizate și aproape inexistent la noi: magazinul caritabil/charity shop.

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută