Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Târg

Auto Deals @ Iulius Mall

Auto Deals

Auto Deals @ Iulius Mall

Te așteptăm în perioada 31 mai – 2 iunie la prima ediție a evenimentului din 2024 pentru a vedea cum mall-ul se transformă într-un adevărat paradis pentru pasionații de automobile și aventuri pe patru roți.
Pe parcursul a trei zile, vizitatorii vor avea ocazia să exploreze o gamă variată de mașini, de la modele elegante și luxoase, la vehicule sportive și performante. Fiecare automobil expus va reprezenta o combinație perfectă între tehnologie de vârf și design inovator, oferind o experiență vizuală și tactilă de neuitat.
Evenimentul Auto Deals va include oferte speciale care să satisfacă toate preferințele și bugetele. Indiferent dacă ești în căutarea unei mașini noi pentru drumurile zilnice sau a uneia speciale pentru escapade de weekend, vei găsi cu siguranță ceva care să te atragă.
De asemenea, vei putea testa mașina visurilor tale într-un mod inedit. Drive testele vor avea loc în parcarea clădirii UBC Tower, zona Iulius Parc, într-o zonă special amenajată. Aceasta este ocazia perfectă de a experimenta senzația de condus într-un cadru spectaculos și de a te convinge de performanțele vehiculului ales.

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută