Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/07/2024
Artă & Cultură Festival

Launmomentdat în parc 2024: Un nou mod de a descoperi patrimoniul cultural

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Launmomentdat în parc 2024: Un nou mod de a descoperi patrimoniul cultural Share Launmomentdat în parc 2024: Un nou mod de a descoperi patrimoniul cultural
Launmomentdat în parc 2024: Un nou mod de a descoperi patrimoniul cultural


Launmomentdat în parc 2024: Un nou mod de a descoperi patrimoniul cultural

În perioada 12-14 iulie, are loc cea de-a 7-a ediție a festivalului Launmomentdat în parc, în Parcul Regina Maria din Timișoara, iar intrarea este liberă.

În cadrul festivalului, se desfășoară un târg handmade care oferă ocazia de a explora și celebra patrimoniul cultural printr-o gamă variată de produse artizanale și meșteșugărești.

La Pop-Up Fair, publicul se întâlnește cu artizanii locali și descoperă poveștile lor unice precum și produsele lor minunate. Activitatea are lor în intervalul orar 12:00-20:00, iar printre expozanți se numără:

– Ceramiceanu este un studio de ceramică, situat în Timișoara. Cu o experiență de peste 10 ani, lucrările Laurei sunt create de pasiunea pentru frumusețe, exprimarea individualității și relaționarea dintre oameni și natură.

– Orfevru creează ornamente purtabile de inspirație atemporală, folosind metale colorate și asortate cu materiale organice și minerale rare. Aceste bijuterii sunt adevărate opere de artă, destinate să aducă o notă de eleganță și unicitate oricărei ținute.

Launmomentdat în parc 2024: Un nou mod de a descoperi patrimoniul cultural

– Ecoóp Fabric, prima cooperativă de artă și meșteșug cu focus pe sustenabilitate din Timișoara, va fi prezentă la târg. Aceștia reunesc producători locali care promovează o viață sănătoasă și soluții de reducere a plasticului. 

– Momo’s Crochet aduce la târg jucării croșetate cu pasiune și atenție la fiecare detaliu. Fondată de o tânără de 22 de ani, care și-a descoperit pasiunea pentru tehnica amigurumi în timpul pandemiei, Momo’s Crochet oferă acum o colecție de peste 100 de modele de jucării. 

– Simo’s Ceramics  este un atelier de ceramică specializat în design de obiect cu valențe artistice. Produsele ei servesc un rol vizual, prin tiparul de obiect sculptural, decorativ, având caracteristici utilitare.

Pop-Up Fair nu este doar un târg, ci și o experiență culturală interactivă. Vă invităm să descoperiți noi perspective asupra meșteșugului și să vă bucurați de o zi deosebită în aer liber. Intrarea este liberă. Vă așteptăm cu drag să ne fiți alături și să susțineți arta și cultura locală!

Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitați pagina noastră de Facebook, aici. Proiectul este finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută