Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/07/2024
Festival Muzică

Vibrații dub și influențe electrice, la o nouă ediție Launmomentdat în parc 2024

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Vibrații dub și influențe electrice, la o nouă ediție Launmomentdat în parc 2024 Share Vibrații dub și influențe electrice, la o nouă ediție Launmomentdat în parc 2024
Vibrații dub și influențe electrice, la o nouă ediție Launmomentdat în parc 2024


Vibrații dub și influențe electrice, la o nouă ediție Launmomentdat în parc 2024

În perioada 12-14 iulie, Asociația La Figurat vă invită la cea de-a 7-a ediție a festivalului Launmomentdat în parc. Unde muzica, arta și teatrul sunt în centrul atenției, alături de diverse activități culturale. Evenimentul se desfășoară zilnic între orele 12:00-23:00, în Parcul Regina Maria din Timișoara, iar intrarea este liberă. 

Programul oferă oportunități de explorare culturală și include artiști, precum Bukkha, Dreadsquad, Zona*Verde, 7One, ZO, Maica-ta, Mighty Boogie, Pseudub și Jon Jitsu. Aceștia prezintă în fața publicului diverse stiluri și ritmuri de dub, reggae, hip-hop și alte influențe electrice, unde fiecare artist aduce o interpretare personală și distinctivă care completează atmosfera festivalului.

Originar din Lafayette, Louisiana, Bukkha și-a început cariera dub în 2007. Cunoscut pentru seturile sale pline de energie, a devenit un personaj cheie în scena dub/bass americană înainte de a se muta în Spania în 2016. Susținut de legende precum Mala, Channel One și V.I.V.E.K, a lansat la case de discuri de top precum Moonshine și Innamind. Ulterior, a lansat două case de discuri, UNFOLD și BUKKHA, continuând să împingă limitele genului.

Vibrații dub și influențe electrice, la o nouă ediție Launmomentdat în parc 2024

Proiectul Dreadsquad a pus Polonia pe harta ritmurilor dancefloor cu bassline exploziv. Prin intermediul casei Superfly Studio din Lodz, fiecare piesă îmbină perfect sunetele jamaicane de Reggae, Dub, Dancehall, Ska și Rocksteady cu ritmurile moderne de Breakbeat, Jungle, Dubstep și Garage.

Sunteți așteptați în număr cât mai mare să descoperiți și să vă bucurați de muzică. Pentru mai mule informații, vă rugăm să consultați pagina de Facebook.

Proiectul este finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută