Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/07/2024
Lifestyle

Cursuri gratuite de dans pentru seniorii sibieni

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Cursuri gratuite de dans pentru seniorii sibieni Share Cursuri gratuite de dans pentru seniorii sibieni


Pentru oameni dansul nu e doar o activitate distractivă, ci are și nenumărate beneficii pentru sănătatea fizică și emoțională.

Este o activitate fizică recomandată adesea de profesioniștii din domeniul sănătății și experții de fitness. Putem considera dansul drept un bun exercițiu pentru fizic deoarece încorporează o gamă largă de mișcări, ceea ce antrenează mușchii, crește rezistența și îmbunătățește echilibrul și e o variantă de antrenament cardio, deoarece contribuie la intensificarea ritmului cardiac.

Din luna iulie și până la sfârșitul anului, sibienii cu vârsta peste 55 de ani care vor să facă mișcare și să socializeze pot beneficia gratuit de cursuri de dans oferite de profesioniști în cadrul proiectului ”Dansul nu are vârstă”.

Proiectul este inițiat de Club CS Fantasy Dance și finanțat de Primăria Sibiu, prin Agenda Comunității și de Tineret 2024. Seniorii sibieni care optează pentru aceste cursuri vor putea învăța vals lent, tango european și argentinian, vals vienez, rock`n roll, salsa, bachata, cha-cha-cha.

Cursurile se vor desfășura săptămânal, în fiecare joi, între 10:30 – 11:30, în sala Aerobic a RActiv Sports Center – Blv. Victoriei nr. 42. O ocazie minunată pentru sibieni de a se bucura de toate beneficiile dansului.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută