Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/07/2024
Muzică

De Ziua Internațională a Sărutului, surpriză pentru fanii lui Ed Sheeran

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii De Ziua Internațională a Sărutului, surpriză pentru fanii lui Ed Sheeran Share De Ziua Internațională a Sărutului, surpriză pentru fanii lui Ed Sheeran
De Ziua Internațională a Sărutului, surpriză pentru fanii lui Ed Sheeran


Fiecare piesă a lui Ed Sheeran are o poveste. Multe inspirate din viața sa sau inspirate de aspecte ale vieții. Sărutul este o temă dragă lui Ed Sheeran, el fiind și titlul unuia dintre cele mai frumoase cântece ale artistului, piesă scrisă acum mai bine de 12 ani și având la bază o poveste reală, emoționantă.

“Kiss Me” este un cântec scris și înregistrat de Ed Sheeran împreună cu Justin Franks și Julie Frost pentru albumul său de studio de debut, + (2011), care a apărut ca a unsprezecea piesă. Potrivit lui Sheeran, versurile cântecului descriu relația dintre doi prieteni buni, care s-au îndrăgostit unul de celălalt. Băiatul se îndrăgostește primul, iar fetei îi ia ceva timp să simtă la fel și, în cele din urmă, o face. Cuplul sunt de fapt nașii lui Sheeran, iar acesta explică semnificația din spatele cântecului în timpul iTunes Festival 2012.

“Le-am acceptat oferta și am scris piesa Kiss me pe care am interpretat-o la nunta lor”

Ed însuși descrie povestea astfel:

“Tatăl meu a avut doi prieteni buni în copilărie, un băiat și o fată. Acești doi prieteni au devenit nașii mei. Ambii s-au căsătorit cu persoane diferite și, din păcate, ambele căsnicii s-au încheiat din cauza decesului celuilalt partener. Practic, au trecut prin această perioadă oribilă plină de suferință și durere împreună, ca prieteni. Oricum, mama a împlinit 50 de ani nu cu mult timp în urmă și, desigur, i-a invitat pe nașii mei.

Acum, când ajungi la 50 de ani, vinul începe să te lovească mai tare, așa că toată lumea s-a îmbătat cu vin. La sfârșit, ambii mei nași au ajuns în același tren spre sudul Londrei, iar tatăl meu a îngenuncheat și a cerut-o în căsătorie, iar ea a spus da. Așa că amândoi m-au rugat să cânt un cântec la nunta lor și mi-au dat de ales între a cânta un cântec care exista deja sau a-mi face unul propriu, special pentru nuntă. Așa că le-am acceptat oferta și am compus piesa Kiss me, pe care am interpretat-o la nunta lor”.

Câștigă 2 tricouri originale marca Ed Sheeran

Cu ocazia Zilei Internaționale a Sărutului, celebrată în fiecare an în data de 6 iulie, EVENTIM a pregătit fanilor o surpriză. Orice cumpărător care va achiziționa minimum două bilete în perioada 6-14 iulie de pe cts.eventim.ro la concertul lui Ed Sheeran, programat pentru data de 24 august 2024 la Arena Națională din București, și va opta pentru participarea la concurs (opțiune disponibilă în ultimul pas al procesului de achiziție), va intra automat în tragerea la sorți pentru un premiu special: 2 tricouri originale marca Ed Sheeran.

Comanda plasată trebuie să fie pe numele participantului. Campania începe la data de 6.07.2024, ora 10:00 și se va desfășura până la data de 14.07.2024, ora 23:59. Vor fi selectați 3 câștigători care vor fi anunțați pe data de 17 iulie 2024, nu mai târziu de ora 18:00, pe pagina de Facebook a Eventim. Termenii și condițiile campaniei sunt disponibile aici.

De Ziua Internațională a Sărutului, surpriză pentru fanii lui Ed Sheeran

Ed Sheeran va concerta pe Arena Națională din București pe 24 august 2024.

Biletele pentru acest eveniment special sunt ÎNCĂ disponibile pe www.cts.eventim.ro.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută