Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/07/2024
Lifestyle / Arhitectură & Design

S-a deschis votul publicului pentru proiectele de arhitectură înscrise la Bienala Arhitectura.6 HUMAN ± NATURE 2024

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii S-a deschis votul publicului pentru proiectele de arhitectură înscrise la Bienala Arhitectura.6 HUMAN ± NATURE 2024 Share S-a deschis votul publicului pentru proiectele de arhitectură înscrise la Bienala Arhitectura.6 HUMAN ± NATURE 2024
S-a deschis votul publicului pentru proiectele de arhitectură înscrise la Bienala Arhitectura.6 HUMAN ± NATURE 2024


Vocea ta contează! S-a deschis votul publicului pentru proiectele de arhitectură înscrise la Bienala Arhitectura.6 HUMAN ± NATURE 2024

Un proiect cultural inițiat în parteneriat de Ordinul Arhitecților din România Filiala Brașov-Covasna-Harghita, OAR Filiala Sibiu-Vâlcea și OAR Filiala Mureș. Proiect susținut de Ordinul Arhitecților din România din Timbrul de arhitectură și cofinanțat din bugetul Municipiului Brașov. 

La cea de-a 7 ediție a Bienalei Arhitectura au fost depuse în etapa finală 99 de proiecte pentru concursul Nature Paths dedicat arhitecților cu drept de semnătură din cadrul Bienalei Arhitectura.6 ediția HUMAN ± NATURE 2024.

Proiectele înscrise sunt proiecte recente, dezvoltate în armonie cu contextul, care au fost finalizate în ultimii doi ani și care se încadrează la una dintre cele 8 secțiuni prezentate în regulament.

Secțiunile la care votul publicului va fi premiat sunt:

1. ARHITECTURĂ – LOCUIRE |

2. ARHITECTURA DOTĂRILOR COMUNITARE ȘI DE PRODUCȚIE |

3. ARHITECTURA SPAȚIULUI PUBLIC |

4. RESTAURARE / REABILITARE / INTERVENȚII PE FONDUL CONSTRUIT |

Proiectul care va acumula cele mai multe voturi va primi distincția “VOTUL PUBLICULUI”. Autorul sau colectivul de autori vor primi un trofeu și diplomă aferentă premiului. 

La fiecare dintre cele 8 secțiuni ale concursului, proiectul care va acumula cele mai multe puncte în urma votului public va fi premiat cu o distincție specială.

Pentru a încuraja participarea la vot fiecare persoană fizică va avea posibilitatea să se înscrie în tragerea la sorți pentru câștigarea unuia dintre cele 5 vouchere în valoare de 1000 lei puse la dispoziție de către organizatori.

Pentru a se înscrie în tragerea la sorți fiecare participant la votare trebuie să îndeplinească condițiile:

– să lase un comentariu la unul sau mai multe dintre proiectele expuse în galerie. Comentariul trebuie să fie însoțit de NUMELE COMPLET al participantului. Pentru fiecare participant se admite o singură înscriere în tragerea la sorți.

S-a deschis votul publicului pentru proiectele de arhitectură înscrise la Bienala Arhitectura.6 HUMAN ± NATURE 2024

LOCUL DE DESFĂȘURARE A CAMPANIEI

Campania de votare “VOTUL PUBLICULUI” se desfășoară exclusiv online pe pagina web arhitectura6.ro/votpublic

DURATA CAMPANIEI

Campania de votare “VOTUL PUBLICULUI” se derulează în perioada 25 iunie – 20 august 2024. Rezultatele votului vor fi făcute publice pe site-ul arhitectura6.ro si pe canalele de social media ale organizatorului.

Câștigătorul campaniei va fi anunțat public în perioada 5-12 septembrie în cadrul galei de premiere odată cu înmânarea trofeului aferent câștigătorului urmând ca ulterior să fie publicat numele câștigătorului și pe canalele de comunicare ale evenimentului: pagina de Facebook și Instagram.

MODUL DE DESFĂȘURARE A CAMPANIEI

Participă la vot toate persoanele care accesează galeria de proiecte online disponibilă la arhitectura6.ro/votpublic și votează unul sau mai multe proiecte. Numărul maxim de proiecte care poate fi votat de către un participant este de 3 proiecte la fiecare secțiune.

Tragerea la sorți a câștigătorilor va avea loc prin www.tragerilasorti.ro

Regulamentul integral al concursului poate fi consultat pe site-ul evenimentului: www.arhitectura6.ro

Bienala Arhitectura.6, un eveniment care își propune să inspire o schimbare de paradigmă în domeniul arhitecturii și să lase în urmă un impact durabil asupra comunităților. Aducem laolaltă experți și artiști locali, parteneri și colaboratori, care prin implicare interdisciplinară fac trecerea de la cuvinte la fapte.

În perioada septembrie – noiembrie, pe parcursul a 9 săptămâni bienala va organiza în 9 orașe din 6 județe prezentări, expoziții, concursuri și ateliere: Brașov, Sibiu, Râmnicu Vâlcea, Târgu Mureș, Sfântu Gheorghe, Miercurea Ciuc, Reghin, Odorheiu Secuiesc și Gheorgheni. Va fi o călătorie prin inima țării, prin care sunt aduse evenimentele organizate în comunități cheie ale regiunii.

Calendarul de evenimente poate fi consultat pe site-ul dedicat: www.arhitectura6.ro

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută