Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 08/07/2024
Film

GRUIA DRAGOMIR | Filmele care ne vor ține în sala de cinema în această vară

Gruia Dragomir De Gruia Dragomir
Comentarii GRUIA DRAGOMIR | Filmele care ne vor ține în sala de cinema în această vară Share GRUIA DRAGOMIR | Filmele care ne vor ține în sala de cinema în această vară
filme


Vara lui 2024 se anunță una cu multe filme interesante, care ne vor ține mult timp în sălile de cinema… mai ales că acestea au și aer condiționat, care funcționează la putere maximă în aceste zile caniculare.

După succesul înregistrat de „Inside Out 2”, pe 5 iulie, avem premiera unei alte animații care sigur va face ravagii la box office: Despicable Me 4. Minionii vor fi mai gălăgioși ca niciodată în cel de-al patrulea film din această franciză.

La o săptămână distanță se lansează „Fly Me To The Moon”, Rom-Com care prezintă povestea unui director NASA (Channing Tatum) la conducerea misiunii Apollo 11 și a unui specialist în marketing (Scarlett Johansson) desemnat să reabiliteze imaginea NASA.

După alte câteva zile vom avea pe marile ecrane mult așteptatul „Twisters”.

Scenaristul Mark L. Smith a încorporat cauzele și efectele schimbărilor climatice în poveste, discutând cu experți în chestiuni de climă pentru a actualiza această poveste pentru anii 2020 şi, de data aceasta, vânătorii de furtuni se confruntă cu tornade gemene.

Pe 26 iulie are premiera „Deadpool and Wolverine”, film-eveniment care ar trebui să revitalizeze genul producțiilor cu supereroi. Îi vom vedea în sfârșit pe Wade Wilson (Ryan Reynolds) și Logan (Hugh Jackman) împreună, două personaje cu o istorie aparte, de la originile lor similare până la dinamica de prieteni-și-dușmani pe care au dezvoltat-o de-a lungul anilor.

Pe 9 august avem parte în cinema de „Trap”, cel mai recent thriller psihologic al lui M. Night Shyamalan, care se concentrează pe Cooper (Josh Hartnett), un criminal în serie numit „Măcelarul”, care își însoțește fiica la un concert al artistei Lady Raven (interpretată de Saleka Shyamalan), doar pentru a realiza că totul este o capcană elaborată pusă la cale de forțele de ordine pentru a-l prinde.

Apoi, în august, sigur vom cumpăra bilet la cinema pentru a vedea „Blink Twice”, debutul regizoral al lui Zoë Kravitz, unde Naomi Ackie joacă rolul Fridei, o chelneriță care călătorește cu un magnat tech numit Slater King (Channing Tatum) pe insula sa privată.

Filmul este un thriller-comedie ce aduce aminte de filmele „Knives Out”, cu o distribuţie impresionantă, în care-i vom regăsi pe Christian Slater, Simon Rex, Kyle MacLachlan, Haley Joel Osment și Alia Shawkat.

Cu aceste blockbustere care vor defini sezonul estival al cinematografiei, vara aceasta promite să fie una plină de aventură, râsete și momente de neuitat pe marele ecran.

» Text de Gruia Dragomir | Film

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută