Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/07/2024
Muzică

SUNETELE ORAŞULUI | Recomandări de concerte la Arenele Romane

Delia Mitrache De Delia Mitrache
Comentarii SUNETELE ORAŞULUI | Recomandări de concerte la Arenele Romane Share SUNETELE ORAŞULUI | Recomandări de concerte la Arenele Romane


Recomandări de concerte la Arenele Romane

Odată cu venirea verii, în afara festivalurilor, numărul de concerte oferite publicului bucureștean scade simțitor fiindcă unele locații tradiționale pentru live-uri, precum Control sau Hard Rock Cafe, iau o mică pauză până în septembrie.

Cu toate acstea, Arenele Romane rămân o constantă pentru agenda melomanilor de toate felurile. Fie că sunteți fani ai rockului românesc, ai sunetelor chill-out, ai muzicii alternative sau a rockului alternativ britanic, există câte ceva pentru fiecare.

Iată cel puțin patru concerte programate la Arene pe care n-ar trebui să le ratați:

Vița de Vie

Arenele Romane

Pe 6 iulie, trupa Vița de Vie aduce pe scena Arenelor Romane un concert special, intitulat „Fenomental”.

Acest eveniment marchează o celebrare a albumului lor iconic, lansat în urmă cu peste două decenii. Fanii vor putea să se bucure de un spectacol de rock autentic, cu o selecție de hituri care au definit scena rock românească. Grupul Vița de Vie este cunoscut pentru energia debordantă și interacțiunea intensă cu publicul, promițând un show de neuitat.

Thievery Corporation

Arenele Romane

Thievery Corporation, renumita trupă de downtempo și trip-hop din Washington D.C., va susține un concert la Arene pe 16 iulie.

Aceștia sunt recunoscuți pentru sunetele lor eclectice, care combină influențe din jazz, reggae, dub și electronică. Așadar, vom avea parte de o seară plină de ritmuri vibrante și o atmosferă energică ce poate transforma o seară de vară într-o  experiență muzicală unică. Cu o carieră de peste două decenii, Thievery Corporation continuă să impresioneze prin originalitate și creativitate.

Vama

Arenele Romane

Pe 27 iulie, trupa condusă de Tudor Chirilă promite un spectacol grandios, etichetat drept cel mai mare concert al lor din 2024.

După succesul înregistrat în seria de concerte de vară devenite deja traditie la Arenele Romane, trupa se întoarce cu un nou concert electrizant. Fanii muzicii alternative și pop-rock vor avea ocazia să asculte atât piese noi, cât și hituri consacrate, într-un spectacol complex ce îmbină muzica cu elemente vizuale impresionante. Energia și pasiunea trupei Vama sunt garantate, așa că pune-ți bocancii de distracție și voie bună!

Placebo

Arenele Romane

Luna se încheie spectaculos cu Placebo, pe 30 iulie.

Această trupă britanică de rock alternativ este cunoscută pentru melodiile introspective și stilul distinct. Placebo va aduce la Arenele Romane o combinație de piese noi, dar ne vom bucura și de hiturile consacrate, trupa oferind fanilor o călătorie muzicală plină de emoție și intensitate. Placebo a lansat, până în prezent, opt materiale de studio, care le-au adus în total 10 Discuri de Platină și 28 de Discuri de Aur, așa că se anunță a fi o seară epică, într-o atmosferă de zile mari.

Recomandare de DELIA MITRACHE | CONCERTE

Citește mai multe articole din MUZICĂ.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută