Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/07/2024
Muzică

Formația Gramofone lansează noul single și videoclip „California, 1000 Miles”, printr-un concert special

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Formația Gramofone lansează noul single și videoclip „California, 1000 Miles”, printr-un concert special Share Formația Gramofone lansează noul single și videoclip „California, 1000 Miles”, printr-un concert special
Formația Gramofone lansează noul single și videoclip „California, 1000 Miles” pe 4 iulie printr-un concert special în Quantic


Formația Gramofone lansează noul single și videoclip „California, 1000 Miles” pe 4 iulie printr-un concert special în Quantic. Artista Cristina Lupu este invitata specială a serii 

Într-o zi de sărbătoare, chiar de Ziua Independenței Statelor Unite ale Americii, formația Gramofone va lansa noul lor single și videoclip, „California, 1000 Miles”, printr-un concert special organizat în clubul Quantic din București. Evenimentul va avea loc pe 4 iulie, începând cu ora 19:00 și promite să fie unul memorabil și plin de energie.

„California, 1000 Miles” este o piesă vibrantă, foarte potrivită pentru a acompania drumurile noastre de vară, în drum spre mare, vacanțe și prieteni. Piesa ne amintește că cel mai mult contează călătoria și nu destinatia și chiar și obstacolele sunt borne care ne ghidează să ajungem acolo unde ne dorim cu adevărat.

Concertul își va deschide porțile la ora 19:00, iar invitata noastră specială, talentata artistă Cristina Lupu va urca pe scenă la ora 20:00.

Gramofone va începe recitalul la ora 20:45, promițând un show plin de energie și momente de neuitat. Lansarea „California, 1000 Miles” va fi punctul culminant al serii, sărbătorind visul american de vacanță prin muzică și dans.

Formația Gramofone lansează noul single și videoclip „California, 1000 Miles” pe 4 iulie printr-un concert special în Quantic

Biletele pentru eveniment sunt disponibile pe www.iabilet.ro, dar și la intrare în ziua concertului.

Despre Gramofone: Cu o istorie care se întinde din 2013, Gramofone este alcătuită din Paul Dragușin (voce, clape), Vlad Dumitrescu (voce, chitară), Radu Camburu (bass) și Cristian Nicoară (tobe). Pe parcursul carierei lor, au avut onoarea să cânte în deschiderea concertului lui Bon Jovi, să participe la numeroase festivaluri mari și să își încânte fanii în cluburile din țară. Au lansat deja 2 albume și se pregătesc cu entuziasm pentru lansarea celui de-al treilea, intitulat Fast Forward.

Website: www.grmfn.com

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută