Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/06/2024
Muzică

Trupa Americană Dropout Kings concertează pentru prima data la club Quantic 

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Trupa Americană Dropout Kings concertează pentru prima data la club Quantic  Share Trupa Americană Dropout Kings concertează pentru prima data la club Quantic 
Trupa Americană Dropout Kings concertează pentru prima data la club Quantic 


Pe 16 iunie, trupa americană Dropout Kings va urca pentru prima dată pe scena Clubului Quantic, aducând energia și sunetele nu-metalului și rapcore-ului din Phoenix, Arizona.

Dropout Kings, formată în Phoenix, Arizona, în 2016, este cunoscută pentru fuziunea între heavy metal și ritmurile progresive ale hip-hop-ului și trap-ului.

Trupa a fost fondată de vocalistul Adam Ramey, care l-a cooptat pe rapperul Eddie Wellz după ce a văzut un videoclip al acestuia pe YouTube. Numele trupei face referire la ideea de a “renunța” la status quo și de a-ți urma propriul drum în viață. Muzica lor abordează teme de luptă, perseverență și auto-perfecționare, cu versuri introspective și motivante.

Trupa americană a primit numeroase premii și nominalizări, inclusiv recunoașterea din partea Recording Academy la categoria “Best New Artist” pentru premiile Grammy din 2022, “Alternative Rock Band Of The Year” în 2019 prezentată de AZMT Music Awards. Single-ul lor “Virus” a ajuns pe locul 33 în Billboard Mainstream Rock Radio Charts si a rămas 12 săptămâni în Top 40 în 2021.

Au colaborat cu numeroase branduri și influenceri, inclusiv o colaborare cu un pilot NASCAR și cu MC Futuristic. De asemenea, au legături strânse cu Stay Sick Records și Fronzilla de la Attila.

DROPOUT KINGS este una dintre puținele formații care a semnat colaborarea cu Napalm Records înainte de a avea un prim concert.

Trupa Americană Dropout Kings concertează pentru prima data la club Quantic 

Program eveniment:

𝟏𝟗:𝟎𝟎 – 𝐀𝐜𝐜𝐞𝐬 𝐩𝐮𝐛𝐥𝐢𝐜
𝟏𝟗:𝟒𝟓 -𝐌𝐎𝐎𝐃𝐘-𝐅𝐈
𝟐𝟎:𝟒𝟓 -𝐖𝟑 𝟒𝐑𝟑 𝐍𝐔𝐌𝟖𝟑𝐑𝟓
𝟐𝟏:𝟓𝟎 -𝐃𝐑𝐎𝐏𝐎𝐔𝐓 𝐊𝐈𝐍𝐆𝐒

Bilete quantic.pub/DropoutKings

In deschidere vor urca pe scena două trupe cu însemnătate din scena metal românească: W3 4R3 NUM83R5 si MOODY-FI.

Trupele in deschidere:

W3 4R3 NUM83R5 reprezintă cu mândrie scena metalcore autohtonă încă din 2014. Prin tenacitate și forță muzicală, băieții și-au câștigat audiența în mod organic. Concerte energice, compoziții ritmate, brekdownurile brutale completate de inserții discrete de elemente electronice oferă publicului o experiență memorabilă.

Cu un album la activ, lansat în 2018, și mai multe videoclipuri oficiale, trupa lucrează în prezent la următoarele piese ce vor fi lansate sub formă de single, unele însoțite de videoclipuri și care ulterior vor fi grupate pe un nou material discografic ce va fi lansat în octombrie 2024.

MOODY-FI este o trupă fresh (dar cu potențial maxim) de rapcore fusion, cu influențe din zonele punk, rock, funk, indie și hip-hop. Trupa s-a înființat în București în 2020, ca rezultat al căutării unor experiențe noi pe timp de pandemie. Scopul trupei este să îmbine elemente muzicale cât mai diverse și să creeze o punte între comunitățile rock și rap din România și de a răspândi un mesaj pozitiv și constructiv.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută