Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/06/2024
Lifestyle / Spirits Award

 AWARDs | Spirits Award, iunie: „Silent Pool Black Juniper” – GIN

Alin Gălățescu De Alin Gălățescu
Comentarii  AWARDs | Spirits Award, iunie: „Silent Pool Black Juniper” – GIN Share  AWARDs | Spirits Award, iunie: „Silent Pool Black Juniper” – GIN
Silent Pool Black Juniper


Spirits Award, iunie: „Silent Pool Black Juniper” – GIN

Am ales pentru luna iunie un gin unic, un regal de arome nemaîntâlnite create în jurul unui ienupăr intens, rarisim, ce se regăseşte doar pe înălţimile Himalayei, în zona Regatului Buthanului, asociat într-un ansamblu de plante rare din aceeaşi regiune. Rezultatul este o aromă de vis, în care fiecare regăseşte ceva din poveştile de aventuri cu Indiana Jones şi mistere ce trebuie descifrate, traduse însă gustativ în ceva eteric şi spectaculos.

Silent Pool Black Juniper

Aroma e relativ fructată, cu accente de fum, de lemn ars în cabane de peste 4000 m înălțime și, cumva, fine accente de caramel şi piper negru. Totul se amestecă elevat cu forţa gustativă a ghimbirului, cojii de scorţişoară, a ceaiului negru, anasonului şi lemnului dulce. Mixul rezultat reprezintă aproape o magică şi autentică „poveste himalayană”.

Silent Pool Black Juniper

Acest gin este renumit ca fiind „Ginul din Tărâmul Dragonilor Tunetului”, fiind ceea ce se poate numi un „gin atemporal”, care pare venit dintr-o altă lume sau un alt timp… efect amplificat şi de designul sticlei – metalic, echilibrat, minimal, futurist aproape, asemenea unei elegante „capsule a timpului”. Mai ales că, de obicei, fiecare sticlă este inscripţionată cu numele proprietarului. Asta întăreşte senzaţia de Luxury-Gin, ataşată şi ea ca definiție a acestui gin atât de special, „SILENT POOL Black Juniper” Gin.

Citește mai multe articole din LIFESTYLE.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută