Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/06/2024
Lifestyle / Parfumul lunii

AWARDs | „MARASCHINO” By SOSPIRO

Alin Gălățescu De Alin Gălățescu
Comentarii AWARDs | „MARASCHINO” By SOSPIRO Share AWARDs | „MARASCHINO” By SOSPIRO
MARASCHINO by SOSPIRO


PARFUMUL LUNII IUNIE 2024 | „MARASCHINO” By SOSPIRO prin ELYSEE Perfumery

Bine ai venit în lumea neconvenţională a lui MARASCHINO by SOSPIRO, ales de noi drept cel mai potrivit parfum pentru prima lună de vară.

Este un parfum intens fructat, fresh şi modern prin abordare. El reuşeşte să întruchipeze farmecul irezistibil al cireşelor, creat pentru a-ţi captiva şi a-ţi încânta simţurile, a te duce în starea de graţie a unei copilării ideale.

MARASCHINO by SOSPIRO

Imaginează-te într-o livadă, în zorii zilei, înconjurat de simfonia dulce a cireşelor roşii, de migdalele ispititoare, de căpșunele coapte, de merele zemoase şi de piersicile catifelate, un adevărat spectacol olfactiv care evocă nuanţele vibrante ale răsăritului de soare într-o zi de iunie, în care viaţa te cucereşte definitiv cu visele ei, cu speranţele şi dorurile care fac parte din proiecţia noastră asupra unui viitor minunat.

MARASCHINO by SOSPIRO este un parfum unisex, lansat în 2024, în care notele de fructe intense sunt dublate inteligent de note de mijloc exclusiv florale şi note de bază dense şi lemnoase.

MARASCHINO by SOSPIRO

Astfel, la cele de mijloc găsim iris, iasomie sambac, mimoză, trandafir şi heliotrop, iar la cele de bază: ambră, paciuli, mosc, vanilie, vetiver, boabe de tonka şi lemn de santal.

Niciun alt parfum nu este organizat astfel încât să pară atât de bine definit pe tipuri de ingrediente separate pe zonele lor de intervenţie olfactivă precum MARASCHINO. Noua şcoală de parfumerie începe să se impună în forţă în lumea aromelor.

Iunie are un ambasador de gală în MARASCHINO!

Recomandare de ALIN GĂLĂȚESCU | LIFESTYLE | PARFUMUL LUNII

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută