Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/06/2024
Lifestyle / Fashion

Lifestyle | Iunie, mai fashion ca niciodată

Alin Gălățescu De Alin Gălățescu
Comentarii Lifestyle | Iunie, mai fashion ca niciodată Share Lifestyle | Iunie, mai fashion ca niciodată
fashion


Iunie, mai fashion ca niciodată

Niciodată până acum prima lună de vară nu a avut atâtea evenimente de Fashion şi LifeStyle în pregătire ca această anunţată fantastică iunie 2024.

Începe chiar din 4 iunie, cu o mare aniversare, punctată de un show amplu: ROMANITZA – 33 de ani de activitate ca designer în moda românească, preambul al celebrării celor 60 de ani de viaţă.

Acesta va beneficia de o pregătire aparte, într-un spaţiu foarte particular – Şcoala Britanică „Cambridge” -, cu fix 33 de creaţii couture, dintre care trei masculine, şi un film de sinteză a celor peste trei decenii de istorie de modă autohtonă.

Totul e secret, cu o grupă de modele alese special şi câteva colege de generaţie în show… Promite a fi evenimentul anului!

Lifestyle | Iunie, mai fashion ca niciodată

Roberto Cavalli (1940 – 2024)

Pe 11 iunie se anunţă cea de a 35-a ediţie a SOIREES DE LA MODE, dedicată memoriei marelui designer italian ROBERTO CAVALLI, care ne-a părăsit cu puţin timp în urmă.

Un exponent strălucit al Maximalismului, al Hippy-Couture-ului, CAVALLI are o influenţă esenţială asupra multora dintre designerii de top din România. În acelaşi spațiu fascinant unde a avut loc şi ediţia SDLM dedicată lui BRÂNCUŞI – sala Studio din ansamblul hotelului „Caro” – va avea loc această seară unică de modă creativă, pe fondul sonorităţilor aceloraşi ZUM Music, în pregătirea discului Music for Fashion, în premieră absolută naţională, ce urmează să fie lansat în toamnă.

Pe 19 iunie va fi şi cea mai importantă petrecere de lifestyle a anului: VIVA! Party 2024. Se anunţă o nouă seară de poveste, de eleganţă şi red carpet de elită. O zi mai târziu, pe 20 iunie, va avea loc primul mare show monobrand al lui 2024, C’est Magique, semnat de RALUCA SOARE, o viziune excentrică asupra multi-culturalismului, a culorilor fără număr, a poveştilor fără vârstă.

O seară în care ludicul se întâlneşte cu creativitatea de fashion, pentru care se vizează un spaţiu special, în spatele Cărtureștiului din Piaţa Romană, în jurul unui pâlc magic de mesteceni, într-o călătorie iniţiatică de la moda pentru copii la cea pentru „Uriaşi”, noi trupe de femei pe picioroange continuând explorarea din show-ul DALI în noua colecţie de cruise a Ralucăi Soare.

O să fie un fel de „carnivale” autohton încărcat de emoţie. Dacă adăugăm şi sărbătoarea sonoră semnată în două episoade de vestita trupă COLDPLAY, avem o radiografie aproape completă a unei luni iunie nemaîntâlnite în România.

Citește mai multe articole din LIFESTYLE.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută