Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/05/2024
Lifestyle

Red Bull Four 2 Score revine în România în această vară cu o competiție inedită de fotbal 4 la 4

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Red Bull Four 2 Score revine în România în această vară cu o competiție inedită de fotbal 4 la 4 Share Red Bull Four 2 Score revine în România în această vară cu o competiție inedită de fotbal 4 la 4
Red Bull Four 2 Score revine în România


Red Bull Four 2 Score, o competiție inovatoare de fotbal 4 la 4, care provoacă jucătorii amatori de fotbal să-și arate abilitățile de strategie și viteză pe teren revine în România în această vară.

Este al doilea an în care jucători amatori, atât bărbați, cât și femei din întreaga lume își demonstrează abilitățile și luptă să-și reprezinte țara în finala mondială care va avea loc la RB Leipzig, în Germania.

Red Bull Four 2 Score este conceput special pentru jucători și fani ai fotbalului de atac. Este un joc solicitant, care nu lasă loc de ezitare.

Red Bull Four 2 Score revine în România

Fiecare echipă, formată din 4 membri și o rezervă, joacă meciuri de câte 10 minute, fără pauze și fără portar. Golurile marcate în primul și-n ultimul minut se contorizează dublu, pentru a crește miza jocului și adrenalina.

Red Bull Four 2 Score revine în România
Team Romania women vs South Korea women perform at the Red Bull Four 2 Score in Leipzig World Final, Germany on August 4, 2023 // Marcel Lämmerhirt / Red Bull Content Pool 

Structura turneului este deschisă jucătorilor amatori și include 3 etape de calificare, la București (1 iunie), Iași (8 iunie), Cluj Napoca (15 și 16 iunie), în cadrul Sports Festival, și finala națională, la București (23 iunie).

Regulmentul și mai multe informații despre competiție sunt disponibile aici.

Red Bull Four 2 Score revine în România

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută