Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/05/2024
Muzică

Program și regulament de acces concert BRUCE DICKINSON, 3 iunie, Arenele Romane

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Program și regulament de acces concert BRUCE DICKINSON, 3 iunie, Arenele Romane Share Program și regulament de acces concert BRUCE DICKINSON, 3 iunie, Arenele Romane
Program și regulament de acces concert BRUCE DICKINSON, 3 iunie, Arenele Romane


Luni, 3 iunie, BRUCE DICKINSON revine la București, la Arenele Romane.

În deschidere: TROOPER. Accesul se face începând cu ora 18:00. Biletele pot fi achiziționate în continuare de la tickets.emagic.ro, bilete.emagic.ro și din rețelele Entertix și iaBilet.

Au mai rămas câteva zile până la concertul BRUCE DICKINSON de la Arenele Romane, ce face parte din turneul de promovare a celui mai recent album – The Mandrake Project, primul material solo al artistului în aproape 20 de ani, lansat pe 1 martie anul acesta.

Concertul va fi deschis de Trooper, care vor împărți scena cu artistul pentru a doua oară la București, la aproape 16 ani de la concertul legendarei trupe Iron Maiden de pe Stadionul Cotroceni.

Accesul în incinta Arenelor Romane se va face începând de la ora deschiderii porților, respectiv, începând cu ora 18:00. Accesul se va face exclusiv pe poarta din parc.

Trooper vor urca pe scenă în jurul orei 20:00, urmați de Bruce Dickinson în jurul orei 21:00.

Biletele pentru concertul BRUCE DICKINSON de la Arenele Romane pot fi achiziționate de la tickets.emagic.ro, bilete.emagic.ro și din retelele Entertix și iaBilet, la urmatoarele categorii:

PREMIUM (loc pe scaun în sectoarele E si K din apropierea scenei): 325 lei (include comisioane);

ACCES GENERAL (cu loc în picioare sau pe scaun, oriunde în arenă, cu excepția sectoarelor E și K): 195 lei (include comisioane).

De asemenea, pentru 2 bilete achiziționate la orice categorie, cumparatorii vor primi 1 bilet gratuit.

Organizatorii încurajeaza participanții să își achiziționeze biletele online, pentru a minimiza timpul petrecut la accesul în locație.

Eveniment social media: www.facebook.com/events/

Intrarea la eveniment va fi permisă doar prin zona de acces indicată, în baza unui bilet de acces valid, care va fi înlocuit cu o brățară (în cazul categoriei Premium). Un singur bilet permite accesul pentru o singură persoană, o singură dată. Participanții la concert trebuie să aibă asupra lor biletul de acces, un document de identificare și brățara la mână (în cazul categoriei Premium) pe tot parcursul evenimentului.

Cumpărătorul biletului, prin achiziționarea biletului, este de acord cu termenii și condițiile impuse de organizator și se obligă să se supună măsurilor impuse de legislația locală în vigoare de la momentul desfășurării evenimentului, precum și regulamentului de acces comunicat de organizator la momentul punerii în vânzare a biletelor, înainte de eveniment, în timpul desfășurării evenimentului și în perimetrul locației unde are loc evenimentul.

Cumpărătorilor de bilet li se recomandă consultarea siteului oficial și a platformelor social media Emagic, precum și a siteurilor și paginilor de social media ale platformelor de ticketing partenere – iaBilet.ro și Entertix.ro – înainte de participarea la eveniment.

Organizatorii le recomandă participanților să vină din timp la eveniment, însă nu înainte de ora deschiderii oficiale a porților de acces, menționată mai sus. Astfel, se va evita aglomerarea zonelor de acces, iar timpul de așteptare va fi redus.

Program și regulament de acces concert BRUCE DICKINSON, 3 iunie, Arenele Romane

Organizatorii recomandă participanților ca, odată intrați în spațiul de eveniment, să localizeze cea mai apropiată ieșire de urgență.

În zona evenimentului NU VA FI PERMIS accesul cu:

– băuturi și alimente achiziționate din afara perimetrului locației;

– sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, doze de aluminiu, conserve;

– artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, lasere; materiale periculoase sau interzise, explozivi, droguri;

– obiecte contondente (inclusiv laptopuri, obiecte ascuțite, grele, confecționate din sticlă, metal sau orice alte obiecte care ar putea fi periculoase pentru alți participanți);

– scaune;

– biciclete, motociclete, trotinete sau skateboards;

– umbrele;

– arme, lanțuri, precum și încălțăminte, îmbrăcăminte sau bagaje care prezintă elemente dure, ce ar putea pune în pericol sănătatea participanților în cazul în care, din accident, ar veni în contact cu ele;

– căști de motociclist, rucsacuri și bagaje voluminoase mai mari decât o coală A4;

– selfie stick-uri, aparate foto profesionale, aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro;

– animale de companie.

În zona evenimentului VA FI PERMIS accesul cu:

– aparate de fotografiat compacte;

– brichete;

– medicamente (orice astfel de produse sunt permise doar dacă sunt însoțite de rețetă, scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia, cu maximum o doză zilnică), insulină, spray inhalator pentru astm.

Achiziționarea băuturilor și alimentelor:

În incinta Arenelor Romane, spectatorii vor avea la dispoziție băuturi răcoritoare, apă, bere, long drinks de la bar, ce vor putea fi procurate cu numerar sau card.

În caz de ploaie:

Organizatorii recomandă participanților la eveniment să aibă asupra lor pelerine de ploaie, întrucât accesul cu umbrele în zonele de concert nu este permis.

Acces minori: Orice participant la eveniment, indiferent de vârstă, poate accesa evenimentul doar în baza unui bilet valid, propriu. Minorii cu vârsta sub 16 ani pot accesa evenimentul doar însoțiți de un adult. Un adult poate însoți maximum 4 minori. Organizatorii nu recomandă participarea copiilor foarte mici la concerte, din pricina sunetului și luminilor puternice, iar în cazul participării, se recomandă purtarea căștilor de protecție.

Alte informații generale:

Înregistrarea de orice fel a showului (exceptând acreditarile oferite de organizator în acest scop) este strict interzisă. Organizatorul evenimentului poate confisca orice aparat de înregistrare audio-video folosit astfel, deținut de participanții la eveniment.

În timpul spectacolului este posibil să se folosească lumini stroboscop, care pot dauna persoanelor cu epilepsie fotosensibilă.

Tichetul de acces nu poate fi înlocuit dacă este pierdut, furat sau distrus și este valabil pentru o singură intrare, pentru o singură persoană.

Tichetul de acces nu poate fi revândut sau reprodus, reproducerea tichetelor de acces fiind ilegală.

Organizatorul își rezervă dreptul de a folosi fotografii și înregistrări video cu participanții la eveniment în scop promoțional. Prin intrarea în zona de eveniment, participanții cedează toate drepturile pentru fotografii și înregistrări realizate în timpul concertului.

Programul evenimentului poate suferi modificări în funcție de condițiile meteo și numărul publicului participant.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută