Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 27/05/2024
Film

PREMIERĂ | Viitorul este despre Tarot… în cinematografe

Iuliana Ciocîrlan De Iuliana Ciocîrlan
Comentarii PREMIERĂ | Viitorul este despre Tarot… în cinematografe Share PREMIERĂ | Viitorul este despre Tarot… în cinematografe


Viitorul este despre Tarot… în cinematografe

Cu destinul nu te joci.

Aceasta este lecția pe care o învață un grup de prieteni care încalcă regula fundamentală a cititului în tarot: niciodată nu folosi pachetul de cărți al altcuiva. Ce au pățit… poate vă întrebați?

Pentru a afla răspunsul vă recomand să vedeți cea mai nouă producție Horror a lui Spenser Cohen și Anna Halberg, Tarot, dar vă mai spun doar atât, este implicat un spirit malefic care până în acel moment fusese captiv în pachetul de cărți.

Dar cine sunt aceste persoane nesăbuite atât de curioase despre ceea ce rezervă viitorul?

Haley (Hariet Slater), cea care crede cel mai mult în puterea tarotului și care și face citirea ce are să le schimbe viețile prietenilor ei, este acea persoană care consideră că întregul ei destin a fost deja scris de către Univers. Totuși, această credință o ajută să depășească pierderea mamei sale și a relației cu Grant (Adain Bradley).

Tarot

Dacă tot veni vorba de Grant, el este la polul opus față de Haley, un sceptic guvernat de rațiune și un lider înnăscut. În acest grup de prieteni o mai avem pe Paige (Avantika), fata bogată care este foarte protectoare cu cei din jurul ei, pe Lukas (Wolfgang Novogratz), cel care iubește să își asume riscuri și care va depăși orice obstacol dacă acest lucru presupune menținerea unei prietenii, pe Madeline (Humberly González), cea căreia îi place să înregistreze orice amintire pe telefonul mobil, pe Elise (Larsen Thompson) sărbătorita și cea care a reunit grupul, și pe Paxton (Jacob Batalon), băiatul care reușește să țină grupul unit.

tarot

Pentru Cohen și Halberg, ambii având experiență în regizarea producțiilor giganților Disney, Netflix sau Paramount, premisa de la care a pornit scrierea scenariului acestui film a fost simplă: este oare destinul nostru scris în stele sau ne putem influența soarta? Și dacă este deja prestabilit, oare tarotul ne poate ajuta să îl schimbăm?

Scott Glassgold s-a alăturat echipei de producție în calitate de producător din pură întâmplare, pentru a-i ajuta pe Cohen și Halberg cu viziunea asupra filmului, acesta având experiența producerii și altor pelicule, precum Prospect, Freaks sau Blink.

Tarot

Echipa de producție a fost completată cu Leslie Morgenstein, cunoscut pentru producții precum You sau Pretty Little Liars, și Elysa Koplovitz Dutton, care a făcut parte din echipa de producție a peliculelor Purple Hearts sau Work It.

Nu vom putea niciodată să fim siguri de ceea ce ne rezervă viitorul, dar acest lucru nu înseamnă că alegerile noastre nu îl pot influența.

Spre exemplu, dacă până acum nu știați ce să faceți pe 31 mai 2024, acum puteți alege să mergeți la cinema și să vedeți Tarot pentru a vă influența starea de spirit.

În bine, zic eu.

Text de IULIANA CIOCÎRLAN | FILM

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută