Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/05/2024
Muzică

RICHARD MANTA la Trocadero Blues Nights pe 30 mai 2024!

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii RICHARD MANTA la Trocadero Blues Nights pe 30 mai 2024! Share RICHARD MANTA la Trocadero Blues Nights pe 30 mai 2024!
RICHARD MANTA la Trocadero Blues Nights pe 30 mai 2024!


RICHARD MANTA la Trocadero Blues Nights pe 30 mai 2024!

Pentru prima dată în România, RICHARD MANTA aduce din Plovdiv, vigoarea primăvăratecă a rockului bulgar, atent rafinat, în creuzetul bluesului american. Prospeţime, profesionalism, modestie şi inspirate compoziţii proprii!

În premieră, pentru Bucureşti şi România, trupa RICHARD MANTA ne va prezenta primul lor album – Rise Up! O poveste originală, puse pe note de atrăgătorul chitarist şi lider al trupei, intens susţinut de vulcanice intervenţii pianistice şi dinamic susţinut de o expresivă secţie ritmică. Rise Up marchează o etapă semnificativă în călătoria lor muzicală.

Richard Manta este o formație de Blues Rock din Bulgaria, înființată în 2022. Forța motrice din spatele grupului este chitaristul și vocalistul Richard Mantarliev, renumit pentru performanțele sale captivante. Semnul distinctiv al muzicii lui Richard Manta constă în amestecul eclectic de diferite genuri, datorită diverselor medii muzicale ale muzicienilor săi. Această diversitate impregnează muzica lor cu o calitate vibrantă, multidimensională. Richard, care reprezintă principalul compozitor și co-producător, infuzează compozițiile trupei cu flerul său distinctiv. În plus, contribuții notabile la versurile albumului vin de la Phil Jackson, un creator de cuvinte experimentat, cunoscut pentru munca sa cu legendarul grup Massive Attack.

RICHARD MANTA la Trocadero Blues Nights pe 30 mai 2024!

Într-o perioadă remarcabil de scurtă de timp, mai multe piese de pe Rise Up au urcat până pe locul #3 în BG Radio Top 20, catapultându-i pe Richard Manta în lumina reflectoarelor. Cu o bază de fani în continuă expansiune și o înclinație pentru spectacole live electrizante, trupa continuă să captiveze publicul din întreaga țară, consolidându-și statutul de forță în creștere pe scena muzicală.

Componenţa quartetului bulgar este următoarea: Richard Mantarliev – chitară și voce, Christian Zhelev – baterie, Radosław Paunov – chitară bas şi Julien Kutmanov – chitară.

Trocadero Blues Nights prezintă Richard Manta, organizat la The Pub Universităţii, încheie sezonul de primăvară-vară cu un frenetic episod marca artasunetelor.ro! Hosted by Radu Lupaşcu.

Revenim în toamnă, pe 10 octombrie 2024, cu Bass Day! Să aveţi o vară romantică!

Parteneri: the-pub.ro, AmBilet – Bilete online, radioromaniacultural.ro, zilesinopti.ro, tananana.ro, johnniewalker, artasunetelor.ro.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută