Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/05/2024
Artă & Cultură

Constantin Chiriac, anunț în exclusivitate pentru revista Zile și Nopți, despre evenimentul de deschidere FITS 2024

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Constantin Chiriac, anunț în exclusivitate pentru revista Zile și Nopți, despre evenimentul de deschidere FITS 2024 Share Constantin Chiriac, anunț în exclusivitate pentru revista Zile și Nopți, despre evenimentul de deschidere FITS 2024

Într-un interviu acordat recent revistei Zile și Nopți Sibiu (nr. 9, 1-15 iunie 2024), Constantin Chiriac a făcut o declarație în premieră absolută.

”În deschiderea Festivalului, vom avea un spectacol de excepție în curtea Muzeului de Istorie, vechea Primărie a Sibiului. Este un edificiu care reprezintă ceea ce înseamnă Curtea Papilor pentru Festivalul Avignon, unde au loc cele mai importante spectacole. Noi personalizăm acest spațiu, impunând dialogul dintre poezie și muzică la alt nivel.

În premieră absolută, pentru dumneavoastră, anunțăm faptul că în primul spectacol de deschidere a Festivalului vor fi alături de Corul Madrigal celebrul actor Tim Robbins și celebrul actor și regizor Pippo Delbono, împreună cu mine.

Pe această cale invit toți spectatorii din Sibiu, din România și din lume să profite de faptul că, din fericire, vor fi în jur de 700 de bilete disponibile, pe care le vor putea achiziționa”, a declarat Constantin Chiriac, președintele FITS și managerul TNRS.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută