Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/05/2024
Artă & Cultură

Celebrul artist tatuator american Joe Smith şi una dintre cele mai tatuate femei din lume pot fi întâlniți la Transilvania Tattoo Expo

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Celebrul artist tatuator american Joe Smith şi una dintre cele mai tatuate femei din lume pot fi întâlniți la Transilvania Tattoo Expo Share Celebrul artist tatuator american Joe Smith şi una dintre cele mai tatuate femei din lume pot fi întâlniți la Transilvania Tattoo Expo


Celebrul artist tatuator american Joe Smith, vedeta emisiunii „Inked”, şi una dintre cele mai tatuate femei din lume pot fi întâlniți la Sibiu.

Cei doi participă pentru prima dată la Transilvania Tattoo Expo, cea mai veche convenţie de tatuate din România, ce are loc în perioada 24- 26 mai la Sala Thalia din Sibiu.

Potrivit organizatorilor, cei doi invitați speciali ”se remarcă prin pasiunea pentru tatuaje, fiind printre foarte puţinii participanţi la un festival de tatuaje, care au tatuaje şi pe ochi”.

„Este o onoare pentru noi să îl avem la Transilvania Tattoo Expo pe Joe Smith. Anul trecut, Joe Smith a fost prezent în salonul nostru, unde i l-am tatuat pe Vlad Ţepeş pe gât. Ne bucurăm că a reuşit să ajungă în acest an, pentru prima dată la convenţia de la Sibiu. La Joe pasiunea pentru tatuaje nu înseamnă nu doar să facă tatuaje, ci şi să aibă tatuaje şi a învăţat de la unii dintre cei mai buni din domeniu, adevărate legende din SUA, care au deschis drumul pentru noi toţi”, a declarat Ovidiu Popârţan, organizatorul Transilvania Tattoo Expo.

Ovidiu Popârţan  - Joe Smith - sibiu - tatto - transilvania

Ediția din acest an a Transilvania Tattoo Expo. reunește zeci de artişti tatuatori din toată lumea.

Publicul are acces în Sala Thalia vineri, între orele 13.00 şi 22.00, sâmbătă şi duminică, între orele 11.00 şi 22.00. La finalul fiecărei zile, vor fi premiate cele mai reuşite tatuaje.

Ediţia din acest an aduce la Sibiu o prada canină a proprietarilor tatuați, o expoziţie de motociclete de colecţie și demonstrații de pictură live în fiecare zi cu Ovidiu Popârţan şi Marius Jucan.

Biletele au fost puse în vânzare pe www.ambilet.ro, la preţul de 20 de lei/zi sau abonament de 50 de lei.

Cei care doresc să îşi facă un tatuaj la Transilvania Tattoo Expo, pot contacta artistul dorit pe pagina de socializare a convenţiei sau pe site-ul evenimentului www.tattooexpo.ro.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută