Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/05/2024
Junior Artă & Cultură / Teatru

Străzi deschise cu Teatrul Stela Popescu, pe 25-26 mai, în zona Tei din Bucureşti

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Străzi deschise cu Teatrul Stela Popescu, pe 25-26 mai, în zona Tei din Bucureşti Share Străzi deschise cu Teatrul Stela Popescu, pe 25-26 mai, în zona Tei din Bucureşti
Străzi deschise cu Teatrul Stela Popescu, pe 25-26 mai, în zona Tei din Bucureşti


Străzi deschise cu Teatrul Stela Popescu, pe 25-26 mai, în zona Tei din Bucureşti

Atelierul de joacă pentru copii “Stela în vacanţă”

Atelierul de joacă pentru copii “Stela în vacanţă” vă invită în week-end-ul 25-26 mai la „Străzi deschise, București – Promenadă urbană” în zona Tei, între Str. Maica Domnului și Str. Deleni.

Atelierul se adresează copiilor preșcolari și școlari din clasele primare și se bazează pe jocuri interactive menite să exerseze, antreneze si sa dezvolte imaginația și abilitățile artistice ale celor mici. Atelierul durează 30 de minute, este susţinut de actorii si dansatorii Teatrului Stela Popescu. 

Programul de sâmbătă, 25 mai, ora 10:00, va avea loc în Str. Grigore Ionescu, Sector 2, (zona Tei, între Str. Maica Domnului și Str. Deleni) şi îi va aduce la Atelierul de joacă pentru copii “Stela în vacanţă” pe actorii Manuela Hărăbor, Cătălin Frăsinescu, Cristina Marin – Neagu, Florentin Munteanu, pentru ca duminică, 26 mai, ora 13:00, cei care se vor întâlni cu copiii să fie actorii Irina Cărămizaru, Cristi Neacșu, Cristina Marin – Neagu, Florentin Munteanu.

 

Străzi deschise cu Teatrul Stela Popescu, pe 25-26 mai, în zona Tei din Bucureşti

Conceput ca un program dedicat activităților de deconectare de la cotidian și de petrecere a timpului liber, „Străzi deschise, București – Promenadă urbană”, cel mai popular eveniment outdoor organizat de Primăria Capitalei, prin Direcția Cultură, Învățământ, Turism, alături de ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București și PROEDUS – Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive al Municipiului București – în calitate de operatori zonali, transformă arterele aglomerate ale Capitalei în spații pietonale temporare, dar și străzi din diferite sectoare, ce prind viață prin intermediul unui program artistic menit să invite la bună dispoziție și entuziasm.

Evenimentul „Străzi deschise, București – Promenadă urbană” #4 este susținut de PPC, în calitate de partener.

www.teatrulstelapopescu.ro 

www.facebook.com/TeatrulStelaPopescu

www.instagram.com/teatrulstelapopescu

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută