Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/05/2024
Muzică

INNA – vedeta deschiderii sezonului de petreceri la Aria Rooftop Sibiu

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii INNA – vedeta deschiderii sezonului de petreceri la Aria Rooftop Sibiu Share INNA – vedeta deschiderii sezonului de petreceri la Aria Rooftop Sibiu


Pe măsură ce se apropie vara, atmosfera de sărbătoare începe să prindă contur pe terasa Aria Rooftop Sibiu.

Echipa #AriaRooftop pregătește cu entuziasm o deschidere plină de energie și ritmuri vibrante, iar tu ești invitat să fii martorul acestui moment special.

Sâmbătă, 1 Iunie, marchează debutul acestui sezon cu un eveniment de excepție, caracterizat de o atmosferă vibrantă și muzică de top. Dar surprizele nu se opresc aici! Evenimentul va fi onorat de prezența extraordinară a unei adevărate dive a muzicii – INNA.

INNA - vedeta deschiderii sezonului de petreceri la Aria Rooftop Sibiu
INNA

Cu hituri internaționale ce au cucerit inimile ascultătorilor din întreaga lume, INNA va aduce o atmosferă aparte acestei seri magice. Artista tocmai și-a încheiat turneul din America de Nord, unde a susținut concerte în fața a zeci de mii de spectatori, pregătindu-se astfel să ofere un spectacol de neuitat și publicului de aici.

Alături de marea interpretă INNA, sunetul va fi susținut de către DJ ALBWHO și Cipi Hampu, garantând o seară plină de dans și voie bună până dimineața.

INNA - vedeta deschiderii sezonului de petreceri la Aria Rooftop Sibiu
INNA

Cu o cerere atât de ridicată, nu este de mirare că jumătate din bilete au fost vândute, iar 60% din mese sunt rezervate. Pentru cei care doresc să se alăture acestui eveniment, rezervările se pot face la la numărul de telefon 0727663867, iar biletele se pot cumpăra de pe platforma livetickets.ro.

Un accent important al petrecerii îl reprezintă dress code-ul “The Bohemian Spirit of Summer”. Invitații sunt înurajați să adopte o ținută care să reflecte această atitudine, aducând astfel un strop de creativitate în această atmosferă festivă.

INNA - vedeta deschiderii sezonului de petreceri la Aria Rooftop Sibiu
INNA

Cu toate că interesul pentru acest eveniment este în continuă creștere, nu rata ocazia de a fi parte și tu la deschiderea spectaculoasă a sezonului de vară la Aria Rooftop Sibiu.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută