Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/05/2024
Lifestyle

MURMUR POP UP STORE revine la Cluj!

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii MURMUR POP UP STORE revine la Cluj! Share MURMUR POP UP STORE revine la Cluj!
MURMUR POP UP STORE revine la Cluj!


MURMUR, brand-ul românesc favorit al vedetelor de peste hotare, revine în centrul Clujului cu un eveniment pop up de excepție, realizat în colaborare cu DaPino și Oberjin Club.

Prezent în Cluj-Napoca între 24 și 26 mai, orele 11:00-20:00, la DaPino (Str. Universității 8), MURMUR POP UP STORE se descrie ca un eveniment exclusivist pe parcursul a trei zile, în cadrul căruia echipa MURMUR va dezvălui publicului larg universul său, atât printr-un eveniment privat, cât și printr-o experiență deschisă publicului care dorește să descopere, să probeze și să cumpere piesele cu design-ul recognoscibil ce poartă semnătura MURMUR.

MURMUR POP UP STORE revine la Cluj!

EVENIMENT PRIVAT

În cadrul serii trecute, într-o atmosferă intimă, MURMUR a invitat oaspeții speciali să pătrundă într-o lume de rafinament și senzualitate – designer-ul Andreea Bădală însoțește publicul de-a lungul prezentării, păstrând tradiția impusă în anii ‘50 de mari case de modă, precum Dior: ținutele sunt explicate până la cele mai mici detalii de creație, inspirație și construcție, iar invitații s-au bucurat de  sfaturi de fitting și styling chiar de la creatoarea brand-ului.

MURMUR POP UP STORE revine la Cluj!

EXPERIENȚA POP UP STORE

Începând cu astăzi, brandul MURMUR deschide porțile unui pop-up store la DaPino (Str. Universității 8), între orele 11:00 și 20:00, oferind o experiență unică de shopping. Alături de echipă și de head designer, pop-up store-ul va găzdui experiențe de fitting cu piese din toate colecțiile MURMUR. De la rochii și body-uri pentru ocazii speciale, la piese potrivite pentru orice moment al zilei și până la piesele celei mai noi colecții – MURMUR SS24, publicul va avea șansa să probeze și să cumpere instant sau să opteze pentru servicii made-to-measure pentru piese personalizate.

MURMUR POP UP STORE revine la Cluj!

În cadrul evenimentului, publicul va avea ocazia să descopere și două branduri românești premium:

MAAM –  fondat în 2007 de Dr. Daniela Vișinescu, este singurul producător românesc certificat în proiectarea și producția de articole premium de îmbrăcăminte compresive postoperatorii. În 2023, MAAM a lansat prima sa linie de lenjerie intimă semnată de un designer – Andreea Bădală, designer și fondator MURMUR.

Lisa&Co. – studio independent de bijuterii creat de Roxana Dan, arhitect de profesie. Scrisă de femei, pentru femei, Lisa&Co. reprezintă o poveste despre eleganță, rafinament și subtilitate. 

MURMUR POP UP STORE revine la Cluj!

Despre MURMUR

MURMUR, brand internațional de haine pentru damă lansat în România în 2011 de Andreea Bădală, redefinește feminitatea și senzualitatea prin piese potrivite pentru orice moment al zilei și ocaziei de purtare. Vedete internaționale precum Madonna, Beyonce, Lady Gaga, Miley Cyrus, Kylie Jenner sau Katy Perry au purtat piesele MURMUR de-a lungul anilor.

Universul MURMUR poate fi descoperit:

Website oficial: www.murmur.ro

Pagina de Facebook: www.facebook.com/MurmurClothing

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută