Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/05/2024
Artă & Cultură Lifestyle

Spectacolul Lord of the Dance 2024 din București este Sold Out

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Spectacolul Lord of the Dance 2024 din București este Sold Out Share Spectacolul Lord of the Dance 2024 din București este Sold Out
Spectacolul Lord of the Dance 2024 din București este Sold Out


Spectacolul Lord of the Dance 2024 din București este Sold Out

Ediția cu numărul 26 a celebrului spectacol de dans irlandez, Lord of the Dance, este sold out.

Spectacolul are loc marti, 21 mai, la Sala Palatului, sub conceptul  „Lifetime of Standing Ovations”. Se anunță un show vibrant unic, așa cum de altfel sunt toate spectacolele cu cea mai apreciată trupă de dans din lume. Cei 40 de dansatori sunt pregătiți pentru 2 ore de magie.

Nu mai puțin de 4000 de spectatori sunt așteptați la Sala Palatului, urmând ca trupa să continue turul în orașele Brașov, pe 22 mai, respectiv Oradea pe 23 mai. Dacă pentru capitală biletele sunt epuizate, doritorii mai pot găsi bilete în cele 2 orașe, pe iabilet.ro.

Cu milioane de fani în lume, Michael Flatley este considerat la nivel mondial drept un geniu al dansului, statut dobândit în urma performanțelor sale extraordinare de-a lungul întregii cariere, precum și datorită aparitiei sale legendare în cadrul Eurovision în 1994 cu trupa Riverdance, dansul irlandez atât de popular, la nivel internațional.

În cei peste 25 de ani de la primul spectacol, Michael Flatley și Lord of The Dance au devenit în ochii publicului sinonime dar și adevărate branduri. Spectacolul vibrant și energic, cu povestea sa spusă prin dans, coregrafia fantastică și muzica specială, a uimit publicul din întreaga lume.

Producția a câștigat nenumărate premii și a doborât recorduri în întreaga lume. De la premieră și până în prezent, peste 60 de milioane de oameni din peste 50 de țări au admirat spectacolul de dans irlandez oferit de cei 40 dintre cei mai buni tineri dansatori, devenind una dintre cele mai de succes producții de dans din lume.

Noul spectacol se anunță a fi o incursiune în fascinanta lume a costumelor sofisticate și a unor coregrafii unicat. Pe lângă coregrafii și costume noi, dar și cele mai actuale tehnologii ce produc efecte vizuale magnifice, show-ul produs în regia lui Michael Flatley și acompaniați de compozițiile lui Gerard Fahy este cu siguranță un spectacol de neratat.

Spectacolul Lord of the Dance 2024 din București este Sold Out

Parteneri media: Magic FM, Prima TV,  Internet Corp, Ringier,   Business Review, Zile și Nopți, Infomusic.ro

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută