Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/04/2024
Lifestyle / Parfumul lunii

AWARDs | Binomul „LEGAL” / „ILLEGAL”,

Alin Gălățescu De Alin Gălățescu
Comentarii AWARDs | Binomul „LEGAL” / „ILLEGAL”, Share AWARDs | Binomul „LEGAL” / „ILLEGAL”,
LEGAL & ILLEGAL


Parfumul lunii aprilie: Binomul „LEGAL” / „ILLEGAL”, BY SALLE PRIVÉE, prin ELYSEE Perfumery 

În timp ce parfumul LEGAL are culoarea unui pahar de rosé, extractul de parfum ILLEGAL conţine o notă aproape legală de Canabidiol organic (CBD). Ambele parfumuri au la bază note de vetiver, dar în acelaşi timp fac parte din lumi diferite.

LEGAL & ILLEGAL

LEGAL şi ILLEGAL sunt făcute pentru a se completa perfect şi pentru a putea fi purtate… inclusiv simultan. Sunt ca reprezentarea perfectă a tensiunii electrice dintre lumină şi întuneric, nimic nu le face să se acordeze mai bine decât aromele lor gândite… „împreună”.

Illegal de la Salle Privée este un parfum lemnos aromatic pentru bărbaţi lansat în 2021. Note de vârf: absint, cânepă, ghimbir şi cardamom. Note de mijloc: pielărie, cashmeran şi mușcată. Note de bază: vetiver, lemn de guaiac şi ambretta (nalbă de mosc).

LEGAL & ILLEGAL

Legal de la Salle Privée este un parfum lemnos condimentat, de asemenea masculin, lansat în acelaşi an. Note de vârf: absint, grapefruit şi piper roz. Note de mijloc: rozmarin şi scorţişoară. Note de bază: lemn de santal, vetiver şi cedru.

Binomul LEGAL / ILLEGAL reprezintă răspunsul perfect al parfumeriei pentru bărbaţi, într-o lună de „echilibru”, după ce martie a fost eminamente – şi pe toate palierele – luna femeilor, a renaşterii. Acum, aprilie este cea a aprofundării, a restabilirii echilibrului fundamental… inclusiv în lumea aromelor.

Text de ALIN GĂLĂȚESCU | Parfumul lunii

Citește mai multe articole din LIFESTYLE.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută