Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/04/2024
Lifestyle Artă & Cultură / Teatru

TANGO ÎN III SPECTACOL – CONCERT – Vineri, 12 aprilie, ora 20.00, la Sala Dalles

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii TANGO ÎN III SPECTACOL – CONCERT – Vineri, 12 aprilie, ora 20.00, la Sala Dalles Share TANGO ÎN III SPECTACOL – CONCERT – Vineri, 12 aprilie, ora 20.00, la Sala Dalles
Vineri, 12 aprilie, ora 20.00, la Sala Dalles – TANGO ÎN III SPECTACOL - CONCERT


Vineri, 12 aprilie, ora 20.00, la Sala Dalles – TANGO ÎN IIISPECTACOL – CONCERT

Protagoniști:

Aglae (actriță) – Costina Cheyrouze

Flaut – Ștefan Diaconu

Acordeon – Radu Rățoi

Text și regie: Theo Herghelegiu

O formulă modernă și apreciată de publicul larg, care are ca fundație un text comico-dramatic, asemănător unui Caragiale modern, unde teatrul, muzica și dansul ‘comit’ un TANGO ÎN III. Povestea relatează istoria unui triunghi amoros ai carui protagoniști aparțin unei mahalale de la  periferia Bucureștiului – acolo unde pasiunea se transformă rapid în patimă. ”Telenovela” este propovăduită spectatorilor de către un personaj pitoresc, pe nume Aglae, care e de profesie șoferiță de tir.

Vineri, 12 aprilie, ora 20.00, la Sala Dalles – TANGO ÎN III SPECTACOL - CONCERT

Firul narativ este întrețesut cu tango-uri celebre (de la faimosul Parfum de femeie până la interpretări moderne ale lucrărilor de Astor Piazzola), interpretate de către doi muzicieni de talie internațională, care formează grupul artistic MoldoDuo. 

Tango în III este un spectacol minimalist, care aduce pe scena de la Sala Dalles un univers al cărui meandre sunt țesute prin umor și sentimente extreme, într-o atmosferă încărcată de intrigi, urzeli, decepții și pasiuni bolnăvicioase. Cu toate acestea, pilonii unui astfel de univers, unde totul pare dictat de patimă oarbă, rămân compasiunea și înțelegerea omenească a unui adevăr pe cât de simplu pe atât de dureros: cu dragostea rănită, nu te joci! 

Spectacol produs de Asociația Musica Coloris și Denis Florent Media Group si în colaborare cu Sala Dalles

Bilete pe www.iabilet.ro/bilete-tango-in-3-97270/

Info pe : www.moldoduo.com/events

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută